Instruktioner för en Mustang Intake Spacer

Insugningsgrenröret spacer, eller spjällhus spacer som det ibland kallas, är installerad mellan spjällhuset och insuget för att öka volymen av luft som kommer in i motorn för att möjliggöra bättre värmeavledning . Eftersom de flesta distanser är gjorda av metall, som inte förmedlar värme snabbt, är en svalare luft-till-bränsle matas till insugningsröret på din Mustang motor, vilket kan orsaka en liten ökning av uteffekten. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Phillips skruvmejsel
Packning skrapa
Intake spacer kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Lossa den negativa klämman batterikabeln med en hylsa och spärrskaft, lyft sedan upp kabeln rakt ut av den negativa batteripolen. Leta huset luftrenare på framsidan av motorrummet. Lossa slangklämman på huset intag slangen där den fäster i gjuten aluminium spjällhus montering ovanpå motorn med en Phillips skruvmejsel. Dra plastslangen rakt ut i spjällhuset.
2

Ta bort de tre skruvarna på framsidan av spjällhuset med en hylsa och spärrskaft i moturs riktning och sedan ställa dem åt sidan. Ta bort muttern från den gängade tappen på framsidan av spjällhuset på samma sätt. Skruva loss bulten för hand från spjällhuset och ställ den åt sidan.
3

Twist ut de två fästbultarna för gasreglaget kopplingen på förarens sida av spjällhuset med en socket och ratchet och ställ dem åt sidan. Dra kopplingen bort från spjällhuset något för att möjliggöra avlägsnande av spjällhuset.
4

Lyft spjällhuset rakt upp från toppen av motorn. Rengör anliggningsytorna på spjällhuset och insuget av motorn med en packning skrapa. Var noga med att inte trycka ut de mötande ytorna och låt inte materialet falla in i insugningsröret öppning.
5

Placera spjällhuset på insugningsröret, placera intaget spacer i mellan de två. Placera packningarna medföljer spacer på varje sida av distansorganet. Bolt spjällhuset tillbaka ner till insugningsröret med de längre bultar som medföljer spacer och dra åt dem jämnt med en hylsa och spärrskaft.
6

Bolt på gasreglage koppling omlokalisering plåtar medföljer distansen i original throttle koppling monteringshål i spjällhuset. Dra åt bultarna medföljer spacer med en hylsa och spärrskaft. Bolt gasreglaget koppling till omlokalisering konsolerna med de ursprungliga bultarna och dra åt dem. Testa gasreglaget för smidig drift.
7

Tryck luftslang renare intag tillbaka på spjällhuset och dra åt slangklämman. Byt ut negativa batterikabeln på negativa batteripolen och dra åt den. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85389.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.