Hur man installerar en Toyota Tundra Cold Luftinsug Box

Toyota Tundra anses vara en av de topprankade pickup lastbilar på marknaden. Den Tundra kommer med två motoralternativ, V6 och V8. Medan både sätta ut massor av hästkrafter, är gas körsträcka inte störst i antingen motorn. Ett enkelt sätt att öka de miles per gallon i Tundra är att lägga en kall tilluft. Den kalla luften intag pressar mer kall luft till motorn, vilket gör att motorn arbetar inte så hårt, vilket sparar gas. Saker du behöver
Tundra Cold Air Intake Kit
Ratchet
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid Toyota Tundra motorn och koppla ur batteriet, som ligger på höger sida av motorrummet. Lossa batteriets två kraftkablar med skiftnyckel och dra dem bort från batteriet. Detta kommer att hjälpa dig att undvika elektriska stötar.
2

Avlägsna slangklämma som är runt lager luft lådans inlopp slang som går direkt in i motorn med en skruvmejsel. Klämman är placerad på vänster sida av motorblocket. Dra tilloppsslangen ur motorn intaget porten.
3

Koppla ur vakuumslangen från aktiemarknaden luften rutan genom att lossa den lilla slangklämma. Dra ut sensorn lufttemperaturen från baksidan av beståndet luft rutan.
4

Ta bort skruvarna som håller rutan lager luft till spjällhuset med spärrfunktion. Dra in box lager luft ur motorrummet. Anslut den kalla insugningsslang till motorns intag port och fäst den med slangklämman du tog bort i steg två.
5

Bolt den nya kall luftintaget till hålen lager bulten med spärr, vilket gör Dra åt dem tillräckligt så att bultarna inte flytta. Anslut den nya kon luftfilter till den lägsta delen av intaget slangen och fäst den med en slangklämma medföljer kall luft intag kit.
6

in dammsugarslangen i den mindre slangen porten på kall luft intag och fäst den med en slangklämma från steg tre. Sätt in sensorn lufttemperaturen i sensorn porten på intaget slangen.
7

Återanslut batteriet och stäng huven. Du kommer hittills ser förbättringar på tundran är miles per gallon, hästkrafter och vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85400.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.