Hur du återställer ett Car Alarm & Inaktivera Utan Fjärrkontroll

Billarmer är gemensamma för många typer av bilar. Dessa larm som styrs med trådlösa fjärrkontroller, kan du njuta av en känsla av trygghet med ditt fordon. Men om din fjärrkontroll slutar fungera, kan du återställa och stänga av larmet på bara några minuter från insidan av bilen. Saker du behöver
Två nycklar till fordonet du vill programmera
Visa fler instruktioner
Återställa Alarm
1

Stäng alla dina bildörrar.
Sida 2

Sätt en nyckel i dörrlåset och cykla den till "Lock", och sedan tillbaka till "Lås upp" läge två gånger. Lämna nyckeln i låscylindern.
3

Ange din bil och sätta in din nyckel i tändningslåset cylindern.
4

Cykel nyckeln i tändningslåset från "Av"-läge till "On" läge två gånger i rad. Larmet kommer att avge ett kvittrande ljud efter att tändningsnyckeln till "ON" för andra gången. Detta kommer att återställa alarmet, vilket gör den redo för omprogrammering (om det behövs).
Inaktivera alarmet utan en Remote
5

Sätt in nyckeln i tändningen och vrid nyckeln till "ACC" läge.
6

Leta sändaren för ditt larm. Detta är vanligtvis installeras under förarsidan streck nära tändningen cylindern eller under huven nära vindrutan. Tryck upprepade gånger på vippströmbrytare på systemet
7

. Gör detta tills systemet piper och lysdioden släcks. Detta indikerar att systemet är avaktiverat och redo att kodas (om nödvändigt).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85401.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.