06 Civic Si kallt luftintaget Instruktioner

Den 2006 Honda Civic Si anses vara en av de bästa gatakapacitet fordon till ett rimligt pris. Med Civic Si driver 200 hästkrafter, kan dess motor får faktiskt mer makt från att installera en kall luftintaget. En kall luftintaget tar luft från utsidan av motorrummet och skickar den direkt till Si motorn. Detta kyler motorn mycket mer effektivt än en lager luft rutan och med den extra luften, är mindre bensin används med motorns normala användning. Saker du behöver
Wrench
skruvmejsel
Ratchet och uttag
Civic Si kallt luftintaget kit Sida 2 däck ramper
Visa fler instruktioner
1

Vrid Civic Si på och långsamt köra de två främre hjulen mot däcket ramper. Dra i nödbromsen upp och vända bilen av. Pop Civic Si huva.
2

Använd skiftnyckel för att koppla den röda kabeln från Civic Si batteri, som ligger på höger sida av motorrummet. Detta kommer att bidra till att undvika chock.
3

Leta beståndet luft lådans inlopp slang, som också är på höger sida av motorrummet. Det är en stor fyrkantig låda med ett rör stack ut, som går in i motorn. Använd skruvmejseln för att koppla bort klämman som går runt änden av slangen som ansluter till motorn.
4

Lokalisera sensorn lufttemperatur, som pluggas in i lager luft rutan. Dra ut den med handen, och låt den hänga för nu. Använd Ratchet och uttag för att lossa skruvarna som håller rutan lager luft till Civic Si spjällhuset. Det är enklast att gå upp från undersidan av fordonet för att komma åt skruvarna.
5

Dra rutan lager luft ut ur fordonet och placera den åt sidan. Anslut kall luftintaget till spjällhuset med beståndet luft lådans montering bulthål. Sätt i den övre delen av tilloppsslangen in i motorns inloppsventilen. Dra den med en slangklämma.
6

Sätt lufttemperaturen sensorns gummiskyddet i tilloppsslangen sensor port. Anslut temperaturgivaren i mitten av gummigenomföringen. Placera den koniska luftfilter på den andra änden av tilloppsslangen och fäst den med en slangklämma. Stäng huven och testa din nya kall tilluft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85464.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.