Hur man installerar en Jeep Top

Du kan installera en topp på din Jeep under de kallare månaderna. En toppen inte bara kommer att hålla vattnet ute, kommer det också att hålla dig och dina passagerare varma. Hårda toppar kan köpas från din lokala Jeep återförsäljare. Eftermarknad företag erbjuder också hårda toppar, de flesta kan köpas online. På grund av vikten av toppen, behöver du hjälp att lyfta den på jeep. När toppen är på Jeep, kan installationen vara klar på mindre än 15 minuter. Saker du behöver
Assistent Review Star-skruvmejsel
torkduk
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna drivrutinen och dörrar för passagerare. Sänk solskydden.
2

Ta beståndet gummi Formtätning på rälsen av Jeep bakom dörren genom att dra upp dem med handen. Dessa är nära de mekanismer dörrlåsning.
3

Lyft upp på Jeep med hjälp av en assistent. Skjut framför den övre till den övre delen av vindrutan.
4

Placera slutet av en vindruta klämman i hålet i den hårda toppen. Tryck spaken mot golvet tills du hör klämman snap. Upprepa detta steg med den andra vindrutan klämman.
5

Placera brickorna på de star-bultarna som följde med hardtop kit, sedan in skruvarna genom hardtop och i kroppen av din Jeep. Det finns tre skruvhål på varje sida av toppen.
6

Thread fästmuttrarna på änden av bultarna. Dra åt bultarna med en stjärna-skruvmejsel.
7

Titta på den bakre delen av din jeep nära bakluckan. Om det finns ett gap mellan toppen och kroppen av fordonet, måste du installera weatherstripping till kroppen av din Jeep. Rengör metallen nära bakluckan öppnas med en torkduk. Dra av papperet på weatherstripping. Placera den klibbiga sidan på Jeep på varje sida av bakluckan. Skär gummilister för att passa med sax.
8

Koppla in den elektriska anslutningen till din hardtop. Denna kontakt är placerad på den bakre förarsidan avsnitt av din hardtop. Om din Jeep är utrustad med en extra kontakt jack för hårda toppar, kommer anslutningen köras på baksidan av din Jeep. Om din Jeep inte har denna kontakt ansluter kablarna som medföljde hardtop satsen i anslutningen på hardtop. Kör sedan kablarna till en lämplig plats på instrumentbrädan där den tillfälliga omkopplaren kan monteras. Montera omkopplaren på instrumentbrädan med hjälp av en skruvmejsel. Anslut den svarta kabeln till den negativa polen på jeep batteri. Anslut de återstående kablarna till switchen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85583.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.