Så monterar du ett Wilson Antenn

Wilson Electronics specialiserat på cellulära booster telefon signal produkter och antenner. En antenn på fordonet samlar den signal som skickas från en cell torn och skickar den via en förstärkare till enheten - telefon eller modem. När enheten sänder, signalen skickas tillbaka via förstärkaren och antennen. Förstärkarna kan stärka ett täckningsområde med upp till 50 miles och är bra för marginella receptioner. Wilson antenner kan temporärt monteras med hjälp av en magnetisk bas, eller de kan vara permanent monterade på din bil kropp. Saker du behöver
Antenn adapter för telefon
Wilson Del 901.101 bagageluckan mount kit
Visa fler instruktioner
1

identifiera platsen på fordonet som du vill att montera antennen. Den bästa platsen för området är taket, även om en bagagelucka - eller någon läpp - är bättre för gör-det-själv-entusiaster, tillgång till garage, väderbeständighet och ledningar lätthet. Montering på taket kräver borrning av ett hål, medan montering på bagageluckan åstadkoms med en konsol. Tänk på att om något går fel, det är billigare att ersätta eller reparera en bagagelucka än ett biltak.
2

Öppna bakluckan och skjut fästet stammen fästet på plats på bålen läppen. Dra åt de två fästskruvarna på underläppen nedanför stammen läppen. Om du inte har en bagagelucka, använd huven.
3

Route 14-fots kabel som medföljer 901.101 delen mellan konsolen och mobiltelefon eller cell-modem. Efter befintliga ledningar i passagerarutrymmet med samma befintliga hålen är en bra lösning. Skruva antennen masten på fästet och stänga bagageluckan, eller huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85636.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.