Hur får man mer ljud ur din flowmaster

Din Flowmaster ljuddämparen är en redan imponerande avgas uppgradering, men det kan förbättras ytterligare med några moderata borrning. De flesta ljuddämpare stålull eller glasfiber förpackningsmaterial, som bränner ut över tiden. Det flowmaster har en resonator kammare med metall bafflar som studsar runt ljudet att dämpa det, men inte överdrivet. Du kan göra din flowmaster starkare genom att ta bort delar av bafflarna så att de dämpar ljudet mindre. Saker du behöver
Borrhammare med handtag
Skyddsglasögon
Ansiktsmask
Visa fler instruktioner
1

Sätt på dig skyddsglasögon och ansiktsmask först , eftersom du kommer att göra med en sotig avgas och eftersom du kommer att använda ett elverktyg, specifikt en borrhammare. (En borrhammare, som normalt används för betongarbeten, lämpar sig väl för ljuddämparen modifiering på grund av dess främre grepp och låg hastighet och högt vridmoment, vilket kan driva igenom de tunna metall bafflar lätt.)
2

Gör att bilen är avstängd och i parken innan du arbetar med Flowmaster ljuddämparen. Anslut din borrhammaren till en tre stift uttag och koppla in främre switch. Ta tag i det bakre handtaget med din starka hand och den främre grepp med din svagare hand. Skjut spets bit in i ljuddämparen tills det tar stopp mot en baffel.
3

Dra gasreglaget på borrhammaren samtidigt driva ordentligt. Sot moln stiger, men detta kommer inte att hindra driften av borrhammare, så håll borrning. När du känner att motståndet plötsligt slutar, gör att du har brutit mot den första mellanväggen. Vrid borren medan du fortfarande håller ner gasen till kvarnen kanterna på hålet;. Detta kommer att minska friktionen från borrade baffeln som du driva
4

Drill vidare tills det främre greppet träffade kanten av Flowmaster ljuddämparen dricks. Förvandla din borrhammare att vända och dra ut den försiktigt samtidigt som du drar på gasreglaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85647.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.