Hur koppla in en knappsats till en automatisk dörr

nyckellösa system använder ström från bilens batteri för att aktivera ställdon dörren låsa och låsa upp dörrarna. Knappsatsen är oftast installeras på förardörren. Knappsatser kan även monteras på bilar som redan presenterar fjärråtkomst system, så att dörrarna kan låsas upp antingen sätt. Saker du behöver
Knappsats nyckellösa låssystemet kit
multimeter eller andra elektroniska tråd testare (inte ett test ljus) katalog Maskeringstejp
Borrmaskin
Körnare
Show Fler Instruktioner
1

Läs noggrant installationsmanualen för kitet, särskilt att se till att studera hela systemet schematiska.
2

Ta bort den inre panelen i dörren, som liksom ångspärren.
3

Inspektera och bekanta dig med komponenterna inuti dörren. Leta efter eventuella sidokrockkuddar och sensorer, och notera där fönstret är när rullas ner. Du kommer att behöva för att undvika dessa områden när du borrar hål.
4

Använd en elektronisk testare eller multimeter för att avgöra vilka ledningar och reläer innanför dörren används för att låsa och låsa upp den.
5

Anslut tangentbordet Keyless system för tillträde enligt tillverkarens instruktioner, sedan testa alla utgångar. Kontrollera att systemet är välgrundad, och att den positiva 12-volts källa tråd på systemet får tillräcklig ström.
6

täcka området på utsidan dörrpanelen där knappsatsen är installeras med maskeringstejp för att skydda lacken.
7

Använd borren som medföljde satsen att markera montering och clearance hål med en körnare.
8

Borra 1/8-tums pilot hål där guiden och tillverkarens instruktioner kan du.
9

Använd en Uni-bit på din borrmaskin för att borra hålen själva som installationsanvisningarna och borrguiden instruera. Stagger hålen som du borrar för att undvika ackumulering av värme eller blåsor i färgen.
10

Test montera knappsatsen genom hålen för att säkerställa att varje knapp har tillräckligt med utrymme runt den för att skjutas och våren tillbaka utan att fastna.
11

Applicera ett generöst lager av rostinhibitor till hålen för att förhindra korrosion.
12

Montera programmering omkopplaren i ett lämpligt, ut -of-the-way plats i bilens interiör. Detta kan variera beroende på märke och modell av bilen, men kan monteras under en artighet ljus panel, i dörrkarmen, eller under mätarna. Om reläer behövs
13

, såsom för innerbelysningen paketet, stammen, eller annat, montera dem med monteringsflikarna höga nog att inget vatten samlas.
14

Testa systemets utgångar gång.
15

Wrap och säkra alla ledningar till dörrens inre ram och paneler så att de är tydliga i fönstret spåret och eventuella säkerhetsanordningar.
16

Montera dekorativa overlay enligt tillverkarens anvisningar.
17

Byt dörrens ångspärr och invändig panel

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85660.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.