Hur man installerar en kopplingspedal

En standard utrustning på manuell växellåda fordon, är kopplingspedalen del av det övergripande koppling som hjälper växla för fordonet. Som en del av det totala systemet, är pedalen den enda synliga delen av mekanismen i fordonet, och när deprimerad den släpper kopplingen, störa strömmen till transmissionen och tillåter dig att byta växel. Som med alla andra delar i fordonet, är den föremål för slitage och behöver bytas ut med tiden. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de gamla kopplingspedalen från fordonet. Skjut förarsätet hela vägen tillbaka och inspektera trampa sig att se där den ansluter till axeln går genom brandväggen ner i överföringen av fordonet. Det bör finnas ett stift som håller pedalen på plats, eller en bult. Ta bort denna låsmekanism. Lossa kopplingen kabeln med lämpliga verktyg och helt ta bort kopplingspedalen från fordonet.
2

Undersök alla delar för att säkerställa att inga andra delar av kopplingen systemet behöver bytas. Inspektera kopplingen kabeln och leta efter slitna områden, och se till att stiften, muttrar, bultar, brickor och andra delar (varieras beroende på vilken typ av fordon du kör) är alla i fabriksinställningarna. Byt ut alla bitar som är rostig eller utsliten.
3

Fäst den nya kopplingspedalen till kopplingen kabeln, och anslut den till styraxeln där den gamla brukade vara. Säkra det med låspinnen eller bult /skruv, beroende på typ av fordon. Se till att alla de anslutande delarna är säkrade och sätta förarsätet i din normala position. Starta motorn och testa kopplingen för att se om allt fungerar som det ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85661.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.