Hur man lägger Christmas Lights på din bil

Om du vill pryda korridorerna i din Holley fyra fat i år, strängarna julbelysningen runt din bil eller lastbil är ett sätt att komma in i semester cheer. Smycka din bil ut med julljus är billigt och relativt enkelt att göra. Det enda speciella verktyg du behöver är en strömriktare för insidan av din bil. En makt inverter är en anordning som gör att du kan ansluta och använda objekt som normalt skulle behöva vara ansluten till en vägg. Saker du behöver
Sax
Fabric fästorganremsorna
Julbelysning
Förlängningssladd
UPS
Visa fler instruktioner
1

Cut tyget fästorganremsorna till ca 20 små rektangulära bitar. Ha lite extra fästmaterial till hands om du behöver mer.
2

drapera julbelysningen runt fordonet. Två till tre strängar av vanliga inomhus trädljus bör räcka. Om du har en pakethållare, gör detta till en perfekt plats att linda ljus, som gör trim och dina stötfångare. Annars använder remsorna kardborrbandet att ansluta lamporna till ytan på din bil. Den tomma kontakten på den sista delen av lampor du koppla upp bör placeras nära dörren på din bil. Kör att snodden under och i hörnet av din dörr.
3

Bifoga en förlängningssladd till slutet av pluggen du in genom din dörr.
4

Anslut den manliga änden av förlängningskabeln i din makt inverter. Anslut adaptern slutet av omriktaren till bilens cigarettändaruttag.
5

Slå på strömmen inverter. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85671.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.