Hur Wire en bil Adepter Plug

Som mugghållare ersätta askkoppar i nya bilar, cigarettändare blivit överflödiga. Rökare ingen tvekan oense, liksom alla som använder cigarettändarkontakten att driva olika 12VDC enheter. Biltillverkare inser detta, och många om inte de flesta installera fordon driva andra försäljningsställen. Det är ovanligt att hitta en bil eller lastbil utan åtminstone en av dessa praktiska butiker, och många har en för varje passagerarsäte. De är användbara för att koppla in laddare mobiltelefon, mp3-spelare och annan elektronisk utrustning. Saker du behöver
12VDC strömkabeln eluttag kit
Borrmaskin
Borrspetsar
Skruvmejslar
Kombination avbitartång /strippa /pressverktyg
12VDC power
adapter
Visa mer instruktioner
1

Bestäm en plats för uttag och montera den med hårdvara som följer med satsen. Var försiktig borrhål. Det finns ofta lite utrymme för misstag bakom instrumentpaneler eller plåtar.
2

Välj ett tillbehör elantennen säkringsboxen för att driva utlopp. Använd piggyback-kontakter för att expandera antalet tillgängliga terminaler vid behov. Se till någon annan pluspol eller tråd du ansluter till bara leva när fordonet är på. Annars enheter du lämnar ansluten till vägguttaget kan ladda ditt bilbatteri.
3

Använd ledningar som medföljer utloppet om möjligt. Annars, se till att mätaren av tråd du väljer är lämplig för den nominella strömstyrkan i vägguttaget. Kapa kablarna till rätt längd. Som en tumregel, är den negativa kabeln svart eller grön och behöver bara springa så långt som den närmaste marken, den positiva tråden är rött och måste nå från utloppet till säkringslådan
4.

Anslut den positiva kabeln till elcentralen och outlet terminal. Anslut den negativa kabeln från marken till antingen kropp 12VDC eluttag eller dess inre metallhylsa. Vissa butiker använder crimp-om terminaler, medan andra använder skruvar eller speciella no-band kontakter. Konsultera kit tillverkarens instruktioner.
5

Undersök enheten du vill ansluta. Leta efter märkning som visar polariteten för dess ingång. Rådfråga tillverkarens dokumentation om du är osäker. Koppla mitten kontakten på nätadaptern kontakten --- oftast en fjäderbelastad knapp --- till enheten positiva ingången eller uttaget. Den återstående anslutningen är marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85688.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.