Hur får man mer kraft från en Diesel

Automotive tekniken har medfört dieselfordon i förgrunden av tunga prestanda. Det är inte ovanligt att hitta trekvarts mickar ton diesel racing tillsammans amerikanska muskel bilar på dra remsor över hela landet, som dieselfordon bevisa att tillsammans med sina muskler kommer massor av potential för ökad effekt. Ett brett utbud av diesel prestanda produkter ger ägarna möjlighet att anpassa ett fordon för att producera extra hästkrafter och vridmoment för så lite, eller så mycket, pengar som de vill. Saker du behöver
Diesel fordon
katalogen Reservdelar
Visa fler instruktioner
1

Utvärdera vilken typ av diesel fordon som du söker ytterligare kraft från. Fordon tillverkade efter mitten av 1990-talet typiskt elektroniskt styrda, medan äldre årsmodeller har ofta mekaniskt styrda funktioner. Förstå hur bränslesystem för dieselfordon arbete kommer att avgöra den bästa prestanda delar eller justeringar.
2

Ge ytterligare bränsle till motorn genom att köpa och installera en programmerare eller chip för nyare dieselbilar. Programmerare kan du justera tankning och tajmingen av ett fordon genom att helt enkelt koppla in en data-port inne i hytten. Äldre dieselfordon kan få ytterligare bränsle genom att justera pumpens lager bränslet. Lägg delarna som eftermarknaden injektorer och prestanda bränslepumpar att ge ökat bränsleflöde utan att påfrestning på fabriken delar. Addera 3

Injicera extra luft för att bränna bort den extra bränsle i cylindrarna genom att välja prestanda delar som underlättar ytterligare luftflöde. Eftermarknad luftfilter kommer bidra till att ge ytterligare sval luft till motorn, hjälpa till att bränna extra bränsle och öka hästkrafter. Tillsatsen av större, eller två, kommer turbos att minska avgastemperaturer samtidigt ge extra hästkrafter och boost.
4

Utrusta bilen med komponenter i drivlinan som kan hantera den extra energi som produceras av tillsats av eftermarknaden prestanda delar. Uppgraderade sändningar kommer att säkerställa att nyfunna makt inte förstöra bilens förmåga att flytta, och samtidigt stärka drivlinor och fjädringskomponenter är ett smart val för att undvika komponentfel orsakas av ökad stress för extra effekt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85701.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.