Hur man installerar ett luftintag på en F-350

Ford F-350 är utrustad med en dual luftintag systemet. F-350 lastbilar har en stor hög uteffekt 8-cylindrig dieselmotor som behöver mycket luft att blandas med bränslet. Den luftinsugningsgrenrör ligger på övre bakre av motorn, framför brandväggen. Det finns två portar på framsidan av luftintaget som luftintaget rören ansluter. Montering av luftintaget på Ford F-350 är ganska lätt. Se bara till att du får rätt F-350 luftintag kit. Saker du behöver
F-350 luftintag kit
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på F-350 och stötta upp. Öppna rutorna luftintag på höger och vänster sida av motorn och ta bort luftfiltren. Lossa de två metallflikarna klämmor på varje ände av intag rör med en platt skruvmejsel. Avlägsna rören från motorrummet.
2

Ta bort de två eller fyra skruvarna i botten på varje luft box, med en stjärnskruvmejsel. Avlägsna luft lådor från motorrummet.
3

Placera luftfiltren på varje ände av rören luftintag. Säkra filtren till rören genom att dra åt metallflikarna klämmor tills de ligger tätt, med hjälp av en platt skruvmejsel. Dra inte, eftersom detta kommer att göra kanten av klämmorna skuren i gummitätningen på ändarna av röret.
4

Anslut varje mjölkuppsuget till portarna på framsidan av intaget grenrör. Dra åt säkra klämmor på rören med en platt skruvmejsel. Släpp huven stötta och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85756.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.