Hur du ansluter elektriska sköldar, på skoter Hjälmar

Åka snöskoter innebär navigerar förrädisk terräng i svåra väderförhållanden. Den skoter Operatören behöver bra synlighet för säkerhets skull. På grund av de kalla temperaturerna ryttare "fuktiga andedräkt kan omedelbart frysa på insidan av hjälmen sköld. Detta kan försämra synligheten och skapa en farlig situation. Den bästa lösningen på detta problem är en elektrisk sköld drivs av snöskoter. Saker du behöver | 12-volts testlampa Art Shield kabelsats
spänningsregulator
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Hitta en strömförsörjning med 12-volts testet ljus. Gör detta genom att starta snöskotern och fästa jordtestande ljus till ramen av släden när du testar tillgängliga anslutningar med testet ljusproben. Den bästa källan till makten blir ett oanvänt eluttag som normalt är placerad under instrumentbrädan. Använd inte snöskoter strålkastare för makten.
2

Fäst kabelsats till elnätet. Den svarta kabeln går till marken och den röda kabeln går till den positiva källan.
3

Fäst kabelsats till spänningsregulatorn. Spänningsregulatorn ger stabil spänning för att undvika att bränna ut skölden.
4

Fäst resterande tråd till en lämplig plats för ryttaren att komma. Använd buntband för att fästa tråden ordentligt på snöskoter. Den tråd som fäster på hjälmen visiret liknar en RCA-kabel som används i hemmabiosystem. Det är en enda kabel som innehåller både de positiva och jordledningen. Det används för att det är lätt att koppla in och ur med handskar på.
5

Kontrollera hjälmen samband med 12-volts testet ljus för konsekvent makt. Om det inte finns någon ström, använd 12-volts testlampa att felsöka varje anslutning för ström.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85770.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.