Hur man installerar en 2-tums Lift på en TJ Wrangler Jeep

Det finns flera eftermarknaden företag som erbjuder en 2-tums lift kit för din Jeep Wrangler. Den 2-tums lift kit är allmänt känd som en budget boost. Den består av två tums spole distanser som monteras ovanför spiralfjädern. De är tillgängliga online eller på din lokala Biltema. Genom att installera en hiss kit på din TJ Wrangler, kommer du att ha mer utrymme i hjulhusen för att installera större fälgar och däck. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
hydraulisk domkraft
Coil kompressorer
Hammer
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Park fordonet på en plan yta och dra åt handbromsen.
2

Lossa muttrarna utanför en av de däck med en klack skiftnyckel. Du får använda nyckeln som sitter under passagerarsätet. Lyft fordonet från marken genom att skjuta hydraulisk domkraft under axeln och vrida handtaget på domkraften. Lyft fordonet tillräckligt hög för att avlägsna däcket. Ta bort muttrarna och dra däcket från fordonet.
3

Öppna coil kompressorer så långt som möjligt. Skjut dem över spiralfjädern på varje sida. Se till lib på spiralfjädern ingrepp på spolen. Dra åt varje mutter på batteriet kompressorer med en skiftnyckel. Dra åt muttrarna jämnt för att undvika att komprimera en sida av fjädern mer än den andra. Fortsätt att dra åt bultarna tills spiralfjädern kan dras ut ur fordonet.
4

Leta stoppet gummi bula på den övre delen av spiralfjädern. Det är oftast gul till färgen. Peka på bump stop med en hammare för att bryta det fria och ta bort den från stopplägesvillkor fästkopp.
5

Skjut spolen spacer på stopplägesvillkor förlängning och bifoga koppen bump stop. Montera bultarna och dra åt med en skiftnyckel. Den bump stop cup kommer att hålla spolen spacer på plats. Placera bump stop i stopplägesvillkor cup och slog in den i koppen med en hammare.
6

tillbaka spiralfjädern. Det kan vara nödvändigt att trycka ihop spiralfjädern vidare för att kompensera för extra höjd hos spolen spacer. Om så är fallet, dra åt varje bult med en skiftnyckel tills du har möjlighet att installera spiralfjädern mellan ramfästet och axeln.
7

Lossa muttrarna på varje sida av spolen kompressorer till våren blir okomprimerad och du har möjlighet att ta bort spolen kompressorer från spiralfjädern.
8

tillbaka däcket på axeln och tråden muttrarna på hjulbultarna. Dra åt muttrarna med en klack skiftnyckel. Sänk domkraften tills fordonet är tillbaka på marken.
9

Upprepa dessa steg för de återstående spiralfjädrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85775.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.