Hur installerar jag en Laddtrycksmätare på en 2004 F250?

En boost mätare övervakar mängden luft som pressas in i motorn från en turboladdare. Det är viktigt att bevaka, säger föraren om det finns en läcka i intaget systemet. Boost mätare finns i en mängd olika storlekar, stilar, färger och spänner tryck. En mätare pod kan du enkelt montera mätaren på instrumentbrädan. De kan köpas med din mätare på en lokal Biltema eller online. Saker du behöver
Skruvmejsel
Borrmaskin
5/16-tums borr
1/8-tums NPT tap
Saxar
Wire fästelement
Show Fler Instruktioner
1

drar ledningarna på baksidan av mätaren genom hålet i mätaren pod. Skjut mätaren i den främre del av mätstickan pod. Fäst den medföljande fäste på baksidan av mätaren och dra åt muttrarna till de gängade stängerna.
2

Bestäm den bästa platsen att montera pod i bilen. Se till att förarens sikt över vägen inte hindras. Montera pod på fordonet med hjälp av de medföljande skruvarna och en skruvmejsel. Addera 3

Dra den svarta och röda kabeln från mätaren till säkringshållaren placerad på förarsidan. Leta gruppcentralen markerad som "strålkastare." Installera den medföljande klämman säkringen anslutning som är kopplad till den röda tråden i säkringen panelen genom att trycka in den i hålet med handen. Anslut den svarta kabeln till den jordskruv genom att lossa och dra åt skruven med en skruvmejsel. Marken skruven är ofta grön färg.
4

Öppna huven och leta reda på hornet insugsluften på ovansidan av motorn. Det är nära brandväggen. Det är att den bakre delen av plastlocket märkt "Powerstroke." Det är en cylindriskt formad metallhållare som fäster den stora luftslangen från turboladdaren till motorn.
5

Borra ett 5/16-tums hål genom toppen i inloppsluften hornet med hjälp av en borr och en borrmaskin. Borra långsamt för att se till att en rak och korrekt hål görs.
6

Placera 1/8-tums nationell rörgänga (NPT) tap verktyget i hålet. Öppna kranen i medurs riktning och samtidigt hålla trycket nedåt in i hålet. Detta kommer att utveckla gängor i hålet.
7

Skruva den medföljande NPT anslutning hulling i det gängade hålet i insugningsluften horn. Dra den anslutande hullingen med en skiftnyckel.
8

Skjut NPT koppling som kom med satsen på änden av det uppsving luftledningen. Lämna om 1/2-tums av slangen som sträcker sig genom NPT kopplingen och skruva det på kopplingen på Laddtrycksmätare. Dra åt förskruvningen med en skiftnyckel.
9

Dra uppsving luftledning genom hålet i brandväggen, som ligger på förarsidan under rattstången. Dra uppsving luftledningen till insugsluften horn.
10

Skär linjen boost luften till längd med sax.
11

Gänga NPT montering på slutet av öka luftledningen. Återigen, lämna ca 1/2 tum av det uppsving luftledningen sträcker sig förbi kopplingen. Skruva montering på hullingen montering som installerades i insugningsluften horn i steg 7. Dra åt förskruvningen med en skiftnyckel.
12

Fäst tråden borta från rörliga eller uppvärmda delar med tråd fästelement.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85778.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.