Hur man bygger en ramp till bagageutrymmet på en bil

Att göra en ramp till bakluckan på din bil är ett sätt att lindra de svårigheter för lastning bagage eller andra saker. Rampen minskar den ansträngning som krävs för att lyfta ett objekt genom att du helt enkelt köra upp rampen. Detta i praktiken multiplicerar nyttan av din bil bålen och sparar din rygg från belastningsskador. Allt du behöver är trä, en borrmaskin och en matta kvarleva till pad rampen slut. Saker du behöver
Borrmaskin
Trä skruvar
2-av-24-tums planka, 5 meter lång
2-av-24-tums planka, 6 inches lång
Carpet remsor (4 -av-8 inches) katalog Skyddsglasögon
Arbetshandskar
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Sätt på skyddsglasögon och arbetshandskar. Placera längre 2-av-24 planka så att den vilar på sin sida (den breda delen är vänd horisontellt) på en ren, torr, väl upplyst arbetsyta. Mät ett avstånd av 4 inches från den ena änden av två-för-24 plankan och markera det avsnittet genom poängsättning den med en markör eller ett blad. Placera den mindre 2-av-24 planka på sin sida också.
2

Placera den lilla 2-av-24 planka vid den punkt där du markerat den större 2-av-24 planka. Placera en trä skruv på toppen av din borrmaskin. Engagera framhjulet och placera skruven spetsen på den stora 2-av-24 planka mittemot mindre 2-av-24 planka. Tryck på avtryckaren och skruven genom plankan i den andra plankan. Skruva inte hela vägen flush, bara halvvägs. Om du skruvar hela vägen ner, kommer vridmoment på bara en skruv roterar mindre planka utanför otakt. Skruva i en andra skruv en tum bortsett från föregående skruv, skruva hela vägen spola den här gången (den andra skruven tjänar till att fästa mindre plankan på plats).
3

Rotera plankan montering så benen är uppåt och du har ett "L" form framför dig. Placera mattan remsa på liten planka ben som sticker upp så mattan täcker de inre och yttre sidorna av benet och sträcker sig upp för att täcka längre plankan undersida upp till kanten. Skruva mattan på plats med träskruv.
4

Öppna bakluckan på bilen och placera rampen så det lilla benet går in i stammen och de större pinnar ben ut. Mattan skyddar din bil och den lilla benet håller rampen på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85821.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.