Insugningskanaler i motorkåpan Instruktioner

En kåpa induktion huva tar luft som träffar vindrutan och suger in den i motorn. Detta kyler luften i motorrummet och kyler luften som går in i motorn från luftintaget. Detta ökar hästkrafter produktionen och minskar motorns temperatur. Cowl huvor öka gradvis i höjd, som du får närmare till vindrutan. På baksidan av den graderade ytan är en skärm. Det är där luften kommer in i motorrummet. Cowl induktion instruktioner innefatta att ta bort den gamla huven och installera den nya huven. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och har en andra person hålla huven upp. Det här jobbet kräver en assistent.
2

Demontera skruvarna som håller huven stagen på huven. Hood struts håller huven upp så att du inte behöver använda en huva prop. De flesta hood struts använda en Allen head bolt. Om din bil använder en huva prop och inte en huva strut, kan du hoppa över det här steget. Ta inte bort din hood prop under denna process.
3

Lokalisera huvfäste på framsidan undersidan av huven och ta bort de två skruvarna som håller fast den huven. De flesta glasfiber huvar inte tillhandahåller huvfäste så du måste återanvända din gamla. Om av en slump, var en ny huvfäste medföljer nya kåpa huv, kan du hoppa över det här steget.
4

Lossa gummi linjer från plastklämman på baksidan undersidan av huven. Dessa är du vindrutespolare linjer. Avlägsna gummi rader från någon klämmorna fästa på undersidan av huven.
5

Ta bort de fyra skruvarna som håller fast huven på gångjärnen. Du kommer att hitta två bultarna på vardera sidan av huven. Ta bort ena sidan medan den andra personen hålla den andra sidan. När du tar bort bultar, handen spärren till den andra personen så att du kan hålla din sida och de kan ta bort skruvarna från deras sida. Lyft huven av gångjärnen och ställ den åt sidan.
6

Placera huven på gångjärnen och fäst den med skruvarna som medföljer din nya kåpa huv. Dra åt bultarna men dra inte åt dem hela vägen. Du vill ha möjlighet att flytta huven på gångjärnen för att rada upp.
7

Sänk huven ner långsamt. Om det inte rada upp du kan knäcka huven eller buckla framskärmarna om du tappar den. Titta på utrymmet mellan kåpan och varje stänkskärm. Justera suffletten på gångjärnen tills utrymmet på båda sidor är lika med varandra hela längden av huven.
8

Lyft huven upp. Var noga med att inte röra den på gångjärnen. Dra åt bultarna med sockeln och sedan sakta sänka huven på plats och dubbelkolla det för att säkerställa att det kommer rätt.
9

Lyft huven upp, säkra huven fjäderben (om sådan finns) och säkra den gamla huvfäste till den nya huven.
10

Återanslut gummi linjer till munstyckena vindrutespolare på nya kåpa huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85892.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.