Hur man installerar ett ljus i en sluten Triton Snöskoter Trailer

Triton trailers används av snöskoter, ATV, motorcykel och vattenskotrar entusiaster runt om i världen. Deras omfattande användning av aluminium minskar den totala vikten på släpfordonet som gör det lättare att dra. Aluminium har också den fördelen av att stå upp elementen på grund av den långsammare försämring hastighet än stål. Triton helt slutna trailers kan ibland vara ganska mörk under lastning och lossning dina leksaker på natten. Installera ett inre ljus är en sammanfattning av projektet, som kommer att förbättra dina utflykter nattetid. Saker du behöver
12-volts innerbelysning med inbyggd switch
16/2 isolerad tråd
Scotch lås kontakter
Butt kontakter
Tänger
Wire strippor
Kabel slipsar
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Montera 12 volt ljus i mitten /övre delen av släpvagnen enligt tillverkarens anvisningar. Självgängande skruvar och en borr kan användas för att fästa den på aluminiumramen av trailern.
2

Strip och ansluter 16/2 gauge tråd till de två trådarna på ljuset med rumpan kontakterna . En skarvförbindning fungerar genom att placera de två kablarna i vardera änden och komprimering med tång. Dra försiktigt i trådarna för att säkerställa en säker anslutning.
3

Kör tråden längs ramen för den medföljande trailern fästa med buntband. Denna tråd kommer att köra hela vägen till trailers tungan.
4

Anslut denna kabel till släpets ledningsnät med scotch lås kontakterna. Den strömförande ledning (+) kommer att gå till selar bruna ledningen och jordledningen (-) kommer att gå till den vita kabeln. Den Scotch kontaktdon arbete genom att placera trailers tråden i ena spåret och ljusets tråden i den andra och stänga grinden. När det är låst, tvingar ledningarna ner på en metall-kontakt.
5

Wrap alla anslutningar i eltejp för att ge ytterligare skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85908.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.