Hur man målar Aluminium ventilkåpor

Aluminium ventilkåpor är ett populärt val över stål ventil täcker eftersom de är lätta, hållbara och långvariga. Däremot kan aluminium ventilkåpor missfärgas och färgas med tiden, så måla dem håller dem ser bra ut längre och gör dem lättare att rengöra. Måla aluminium ventilkåpor kräver särskilda åtgärder före sprutning färgen så att färgen inte fäster eller flagna i en kort tid. Materialen kan hittas på någon Biltema och ventilkåpor kan förberedd och målas på bara några timmar. Saker du behöver
400 grit sandpapper
800 grit sandpapper
1200
sandpapper Tvättsprit
Handduk
Sprayburk primer
Sprayfärg
Show Fler Instruktioner
1

Använd 400-grit sandpapper att slipa hela ytan av ventilkåporna. Vik sandpapper på mitten för att nå i alla hörn och sprickor av ventilkåporna. Färgen kommer inte följa några områden kvar unsanded.
2

Slipa hela ytan av ventilen igen täcker med 800 och sedan 1200 grit sandpapper. Den successiva ökning av graden av sandpapper kommer att resultera i en jämnare yta, men också gör att färgen ska fästa.
3

Torka av aluminium ventilkåpor med tvättsprit för att avlägsna eventuell kvarvarande skräp som kan orsaka brister i den färdiga lack. Låt alkoholen avdunsta innan du går vidare till nästa steg.
4

Spray ett lager grundfärg på ytan av aluminium ventilkåpor. Håll sprayburk sex till åtta inches från ytan. Se till att primern täcker ventilen täcker och lämnar ingen ren metall som visar igenom. Låt primern torka i trettio minuter.
5

Applicera totalt tre lager av sprayfärg på ytan av ventilkåporna. Håll rockar ljus för att undvika körningar i färgen. Låt färgen torka i tre till fyra timmar innan du hanterar ventilkåpor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85925.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.