Hur fixar jag en tändningsnyckeln i en 1993 GMC Sonoma ?

GMC Sonoma , liksom de flesta bilar från tillverkaren , har en enkel komponent tändning cylinder som används för att starta bilen . Dessa tändning cylindrar arbeta med din nyckel och vrids för att engagera tändning , förutom, naturligtvis , när de fungerar . Om din switch inte vänder eller så kan du inte ta bort din tändningsnyckeln , kan du fixa cylindern på bara några minuter . Instruktioner
1

Förvandla din nyckel hela vägen i båda riktningarna för att försöka ingripa i systemet eller för att ta bort din nyckel . Se också till att din bil är helt i parken , för om det inte gör det kan du inte att kunna förvandla din tändning eller ta ur nyckeln .
2

Förvandla din ratten hårt i båda riktningarna till Försök att lossa hjulen från en besvärlig position . Detta kan låta din tändning cylinder för att låsa upp och få det att fungera igen .
3

Spraya cylinder med smörjmedel för att ta bort eller vrid nyckeln med mindre friktion . Du kan också försöka att placera en påse med is på knappen i upp till tio minuter för att få nyckeln till avtal om den är överhettad och expanderat .
4

bort instrumentpanelen panelerna runt cylindern för att exponera eventuella problem som kan hålla nyckeln från svarvning eller avlägsnas från cylindern .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85973.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.