Hur man installerar bladfjäder Blocks Lift Kit

Installation av en suspension lift kit är ett bra sätt att förbättra off road kapacitet hos ett fordon utrustat med bladfjäder upphängning. Det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att öka fjädring avslut på ett fordon är genom användning av en hiss blocket suspension lift kit. Detta system har utformats med gör-det-självare i åtanke, och kräver endast enkla handverktyg och ett par timmar att installera. Det rekommenderas att en hiss kit köpas som innehåller all nödvändig hårdvara, såsom hissen block, stötar ersättning, U-bultar och bromsledningar. Saker du behöver Review, komplett uppsättning av amerikanska och metriska skiftnycklar och uttag
Bladfjädrar
U-bultar
Bromsledningar
chockar
Visa fler instruktioner

1

Lyft fordonet från marken med hjälp av ramen. Den kontaktpunkten för lyftdomkraften måste vara ramen, eftersom kroppen kommer att behöva flyttas oberoende av axeln bostäder. Stöd bilens axelhuset med en andra domkraft för att tillåta oberoende höjning och sänkning av huset. Denna process kan genomföras med endast två uttag genom att installera en hiss kvarter i taget.
2

Avlägsna fabrik hårdvara. Med ramen och axelhus fullt stöd, ta bort axelmonteringsskivan att stötmontering till. Det finns fyra bultar som förbinder monteringsplattan vid axelhuset. Ta bort chock från monteringsplattan och ram. Ta bort muttrarna på ändarna av U-bultarna som håller bladfjädern vidare till axelhuset. Dra U-bultarna upp och stänga av bladfjädern och axeln bostäder. Lossa bromsledningen från bromstrumman /bromsok.
3

Sänk axelkåpan nog att placera hissen blocket mellan bladfjädern och bostäder. Placera hissen blocket mellan axelhuset och bladfjädern. Installera ersättare U-bultar och vridmoment tillverkarens specifikation. Installera ersättare chock, ansluter den till axelmonteringsskivan och ram. Anslut linje ersättningsbromsbeläggsats till trumman /bromsok och befintliga bromsledningen.
4

Upprepa steg ett till tre om de återstående tre hörnen av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85988.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.