Hur man identifierar en Crane Cam

Crane är en populär eftermarknaden tillverkare av motorer kamaxlarna , som används för att manövrera ventilerna i motorer . Kamaxlar variera beroende på utformning och placering av lober på skaftet , alltså korrekt identifiera en kamaxel är avgörande för att säkerställa kompatibilitet med din motor . Saker du behöver
Förstoringsglas
Visa fler instruktioner
1

Undersök båda ändarna av kamaxeln . I slutet av kamaxeln blir präglad med ett tvåsiffrigt motor prefixkod , en grind nummer , och serien namnet på kamaxeln . Dessa tre bitar av information gör det möjligt för konsumenten att identifiera detaljerna i en given kamaxel . Vissa Crane kamaxlarna kan ha information om båda ändarna av kamaxeln .
2

använda informationen på kamaxeln , leta upp informationen i Crane Cam katalogen . Katalogen kommer att lista Crane kammar av serien , prefix och slipa . Med denna information kommer du att kunna hitta hissen och varaktighet parametrar för kamaxeln .
3

Kontakt Crane Cams om informationen på kamaxeln inte överensstämmer med någon cam i Crane Cam katalog. Crane har gjort många kamaxlar som inte anges i den aktuella katalogen . Du kan faxa din kamaxel information till en kran prestanda konsult för att få ytterligare information på 386-258-6167 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86044.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.