Hur man bygger en egen luftintag

En kall luftintaget hjälper din bil att förbättra gas körsträcka, hästkrafter och acceleration. En kall luftintaget tillåter svalare luft att komma in din motor, vilket resulterar i en högre förbränningshastighet av bensin, vilket gör mer ström. Du kan göra och installera ditt eget kall luftintaget hemma. Saker du behöver
Dorn-bockade rör
Bågfil
Metal fil
Sandpapper
Soap
Vatten
Drill Duk hotell med varierande storlek bitar
Gummihylsa
180 graders dorn-bockade rör
Skruvar
Gummi rördelar
Silikonfett
platt skruvmejsel
Luftfilter
Visa fler instruktioner

1

Mät en bit av spindel-bockade rör längden från spjällhuset till mittsektionen av motorrummet. Använd en bågfil för att skära slangen. Slipa eventuella ojämna kanter på röret med hjälp av en metall-fil eller sandpapper. Tvätta slangen med tvål och vatten och torka av med en ren trasa om slangen har någon smörjning överblivet material från tillverkningsprocessen.
2

Sätt en passande gummirör med klämmor över spjällhuset. Du kan behöva använda en liten mängd silikonfett för att smörja rörkoppling så att den kan glida på spjällhuset lätt. Dra åt klämmorna på gummi montering med hjälp av en platt skruvmejsel.
3

Mät, klippa och sand ett andra stycke av spindel-bockade rör för att nå ingången till fender hål i motorrummet. Borra ett hål i storlek motsvarar din luftslang på insugningsröret. Sätt i en genomföring in i inloppsröret för att möjliggöra intag slangen som skall säkras. Anslut den andra delen av spindeln-bockade rör till det första röret med hjälp av en annan passande gummirör. Fäst det andra röret på plats och bort från motorn.
4

Mät en bit av 180-graders vinklad spindel-bockade rör den nedåtgående delen av rörledningen. Klipp och sand tredje stycke dorn-bockade rör. Borra ett hål i storlek motsvarar din luftmassemätaren på aktiemarknaden insugningsröret för MAF-sensorn för att passa igenom. Borra medföljande hål för att fästa MAF sensorn till rörsystemet med screws.Connect den tredje delen av spindeln-bockade rör till det andra stycket med en gummi rördelar och låt det sjunka in i fender väl hålet. Dra åt skruvarna på gummit rörkoppling klämma med en platt skruvmejsel. Den tredje bit av rörkoppling kan behöva fästas från under bilen bakom stötfångaren.
5

Fäst luftfiltret till den tredje röret från under bilen vid behov. Skjut luftfiltret på spindeln böjda rör och säkra på plats genom att dra åt skruvarna på kopplingen gummi rörklämmor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86062.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.