Hur du ansluter Tändning Remote Förrätter

Om du bor i iskalla norra USA, då du kanske vill överväga att installera en avlägsen startsystem, vilket gör att bilen att vända och värma upp utan att du är närvarande i förarsätet . Remote förrätter kommer ofta utrustade med en mängd andra funktioner, allt från att öppna koffertar, rullande ner fönster eller olika billarm. Det är viktigt att notera att om du installerar din egen fjärrkontroll startsystem kräver avancerad elektronik kunskaper, inklusive ledningar, skarvning och lödning. Saker du behöver
Remote startsats
Lödkolv
avbitare
Digital multimeter
Skruvmejselsats
Wire strippor
Hylsnyckelsats
Värmekanon borrmaskin
eltejp
Krympsvep
Visa fler instruktioner
1

bort den panel som täcker bilens ECU eller motorns styrenhet. Typiskt ECU ligger nära passagerarsidan brädan eller under instrumentbrädan. Konsultera elschema för din bil innan du söker din ECU. Också kontakta tillverkaren av fordonet och den avlägsna starter företaget för att se till att de blir förenliga.
2

Använd fjärrkontrollen starter instruktionsboken för att välja de funktioner som du vill inkludera i din fordonet. Installera fler funktioner är lika med mer arbete och ledningsdragning ska göras på din sida. Använd en penna och tejp för att markera vilka trådar på fjärrkontrollen förrätt dator-mottagarenhet överensstämmer med vilka funktioner. Upprepa samma process för din ECU baseras på kopplingsschema för din bil.
3

Haka bilbatteriet negativa batterikabeln. Om ditt fordon har en krockkudde, bända av locket underifrån din ratt och koppla den elektriska anslutningen som leder till din airbag. Vänta 10 minuter för någon byggt upp avgift för att skingra före arbeten på installationen.
4

Installera fjärrkontrollen starterns mottagarenhet i en hålighet nära ECU. Beroende på din bil, kan du behöva titta under andra fack instrumentbräda konsol för ett utrymme stort nog för din modells mottagarenhet.
5

skarva kablarna från din mottagare till ledningarna på din ECU. Klipp trådarna med tråd sekatören och band varje ände av de befintliga ledningarna så att ca 1 till 2 inches exponeras. Band 2 inches från ändarna av trådarna du planerar att använda från den avlägsna starter. Wrap varje motsvarande tråd tillsammans. Beroende på de rekommendationer för din fjärrkontroll förrätt, eller antingen löda linda trådarna runt varandra. Om du är skarvning, skruva på en tråd mutter och använd eltejp för att täcka och skydda skarven.
6

Montera fjärrkontrollen startsystem på instrumentpanelen ram enligt rekommendationerna från tillverkaren. Alternativt kan du också använda buntband och tunga gummiband eller elastiska snören för att säkra mottagarenheten.
7

Anslut den negativa batterikabeln och testa alla funktioner på fjärrkontrollen startapparaten, att se till att du är tillräckligt nära din bil för signalen att nå från fjärrkontrollen. Också testa längst avstånd som du kan vara borta från din bil och ändå använda fjärrkontrollen starter funktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86086.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.