Hur man installerar Thule Racks på en Corolla

Toyota Corolla är en av de mest populära sub kompakta bilar som någonsin tillverkats. En av nackdelarna med att en sub kompakt är bristen på lastutrymme. Tillägget av ett Thule takräcke kan lägga välbehövlig mångsidighet till din Toyota. När du har basen system installerat ett antal tillbehör kan du göra en mängd olika artiklar. Installera detta system kan göras utan verktyg. Instruktioner
1

Rengör toppen av din Corolla ordentligt. Var särskilt uppmärksam på de platser där rack fötter vilar. Smuts kvar i detta område kan sakta slita bort Corolla s lack.
2

Öppna alla Corolla dörrar och fäst gummikuddarna till rack fötter.
3

Dra ut spänn kammen på insidan av varje fot och skjut gallret kors bar i fötterna. Använda den medföljande måttbandet, ställ in avståndet rekommenderas av fit kit mellan de båda fötterna på varje tvärslå.
4

Installera fit kit fästet på varje fot genom att använda handtaget montering och bricka för att säkra dem. Installera ändlocken in i ändarna av varje stång.
5

Dra tillbaka passform kit fästet för att låsa spännanordningen cam i det öppna läget.
6

Placera front bar på taket av fordonet uppmärksamma avståndet till vindrutan som rekommenderas i fit kit.
7

Dra konsolerna ned på plats på dörrkarmen. Dra åt vänster och höger fot med handtagsarrangemanget tills kuggstången sitter stadigt på plats.
8

in fliken på den övre insidan av handtaget i skåran i fästet och tryck ned handtaget till engagera låspluggen.
9

Mät från den främre baren på baksidan av fordonet avståndet rekommenderas i passformen kit. Montera den bakre tvärslån i detta läge med hjälp av samma metod som den första baren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86144.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.