Hur man installerar ett xB kalluftsintag

En kalluftsintag drar frisk luft från fender väl din Scion xB. Eftersom denna luft har uppvärmts av motorn, är det tätare och innehåller mer syre. Denna högre syrehalt gör det bränsle den blandas med att bränna mer effektivt, vilket resulterar i bättre acceleration och lägre bränsleförbrukning. Du kan installera en eftermarknad intag på din xB med grundläggande verktyg i ungefär en timme. Saker du behöver
Standard skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd en vanlig skruvmejsel för att lossa klämmorna metall slang håller bildrörsfabrik luft spjällhuset. Tryck klippen håller dammsugarslangen till luftröret med hjälp av fingrarna. Ta bort luftslangen från bilen.
2

Ta inloppsventilen luft kontroll från den vänstra sidan av luften rutan. Skjut en skruvmejsel i mellanrummet mellan toppen av ventilen och den rutan, sedan vrida försiktigt tills det lossnar. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de två skruvarna som håller sensorn massa luftflöde till toppen av luften lådan och dra ut det ur facket.
3

Ta bort de tre skruvarna som håller luften rutan till ramen. Dra lådan ur motorrummet.
4

Skjut slutet av kalluftsintag över spjällhuset öppningen och tryck den på plats. Änden av intaget kommer att nå ner i fender området. Använd en skruvmejsel för att dra åt slangklämman runt spjällhuset. Placera fästet på intaget med skruvhålen att fabriken luft rutan togs bort från. Sätt tillbaka en av skruvarna för att hålla den nya intag på plats. Dra åt med en skruvmejsel.
5

Slip linjen gummiutsugring som tidigare togs bort på munstycket på sidan av kalluftsintag. Anslut massa luftflöde sensor i porten på toppen av nya intag och installera skruvarna som tidigare togs bort.
6

Reach under den främre stötfångaren och hitta slutet av den kalla luften insugningsröret. Skjut den medföljande luftfiltret över röret öppningen och dra åt slangklämman med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86186.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.