Så skruva upp bränsle på en 7,3 insprutningspump

Ford åkare som gillar hållbarhet fabriksinställningarna bränsle på deras 7.3L dieselmotor behöver inte skruva upp bränslet på en 7,3 injektor pump. Å andra sidan tycker en stor del av marknaden för att öka prestandan. Slå upp bränslet lägger 25 hästkrafter utan någon kostnad alls. Vad du kanske inte vet om denna motor är att du kan lägga mer kraft utan att lägga till något mer utrustning. Saker du behöver
7.3L Ford dieselmotor
mutterdragare
Ratchet (1/2-tums enhet) katalog uttag
Allen skiftnycklar
Catch kan
Rags

Visa fler instruktioner
1

koppla bort batteriet från motorn. Lossa varje kabelklämma med en skiftnyckel och säkra de lösa ändarna borta från batteriet.
2

Leta insprutningspumpen på framsidan av motorn. På passagerarsidan av insprutningspumpen finns ett litet lock som skyddar justerskruven. Det är formad som hem plattan på en baseball fält. Hitta den här luckan. Lossa de två skruvarna och ta bort luckan efter placering trasor och en fångst kan under motorn för att samla halv-pint bränslemängd i justeringen hamn.
3

Rikta in motorn så att justerskruv kan nås. Genom att vrida runt motorn för hand kan du få rätt inriktning. Du kommer inte se justerskruven tills motorn är i rätt position. Använd ett Ratchet och uttag i änden av fläktaxeln att stänga av motorn för hand.
4

in en insexskruv skiftnyckel i toppen av justerskruven och vrid skruven ett kvarts varv medsols. Tryck på slutet av nyckeln ordentligt när skruven knappast kommer att kännas som att det rör sig. Kontrollera hur mycket det har flyttats för att vara säker på att du inte har flyttat inställningen alltför radikalt. Denna justering ska endast göras för en fjärdedel av ett varv på justerskruven och inget mer.
5

tillbaka locket till injektorn pumpen och dra åt de två skruvarna med en skiftnyckel. Få in i lastbilen och vrider om nyckeln på att aktivera injektor pump för att fylla pumpen innan start. Vänta 30 sekunder och starta motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86188.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.