Felsökning av en Viper Remote Starter

Fjärrstyrda förrätter har blivit nästan standard på bilar runt om i världen , och ägarna satsar alltmer på att lägga till dem i sina fordon . En tillverkare av dessa system , Viper , erbjuder enkel att använda moduler som kan programmeras till trådlösa fjärrkontroller . Dessa handhållna fjärrkontroller läggs till din nyckelring , och om de slutar arbeta , kan du felsöka detta problem i ett par enkla sätt . Instruktioner
1

Pop öppna fallet på din fjärrkontroll med en platt blad . Kör kniven längs utsidan av målet och sedan kila det öppet på ett ställe för att komma åt batteriet inuti .
2

märke position och placering av batteriet , samt ta bort och ersätta den med en ny batteri. Avsluta ärendet igen och gå till din bil för att återställa fjärrkontrollen till systemet .
3

Lämna din förarsidans dörr öppen och sätt och förvandla din nyckeln i tändningslåset till läget "ACC " ställning .
4

Tryck och släpp " Valet " knappen på fjärrkontrollen , vänta på starter systemet att reagera , och tryck sedan på och håll ned knappen igen .
5 < p > Tryck på startknappen medan du fortfarande håller " Valet " och håll på samma gång . Håll knapparna tills systemet piper igen , och släpp sedan för att slutföra programmeringen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86204.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.