Hur man installerar Sänkningsfjädrar på 1996 & 1998 Honda Civic

Skruvfjädring stöder vikten på din bil kropp på ramen och möjliggöra upp-och-ner rörelse av kroppen i förhållande till ramen som svar på vägbanan oegentligheter. Eftersom de stöder bilens kropp, kan de också spela en roll i hur högt från väg kroppen åkattraktioner. Genom att förkorta fjädrarna, kan du sänka din Hondas markfrigången. Civic har spiralfjädrar på både främre och bakre upphängningar. Saker du behöver
Jack Sida 2 pallbockar Sida 2 hjulblock
Momentnyckel
Lug skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Wrench in
Suspension spole fjäderspännare Tool Review Förkortad fjädrar
Visa fler instruktioner Review bort och byt ut den främre Coil Springs | Boka en

block Placera hjulet framför och bakom ena bakhjulet. Lossa muttrarna på de främre hjulen genom att vrida dem moturs med rörtång. Ta inte bort dem.
2

Placera domkraften under mitten av den främre tvärbalk och höja uttaget tills bilens framhjul är fria från marken. Placera en pallbock under främre av ramen bakom varje framhjul. Sänk bilen på domkraften. Ta bort de främre hjulen genom att vrida lug moturs nötter. Addera 3

bort bromsen bultarna Ledarklämma från klämmorna genom att vrida dem motsols med en skiftnyckel eller hylsa och spärrskaft. Vrid de två muttrarna på undersidan av MacPherson fjäderben församling moturs med en spärr och uttag medan du håller bultarna med en skiftnyckel. Ta bort de två skruvarna.
4

Ta bort de tre muttrarna som håller fast fjäderben till bilens kropp och ta bort staget från fordonet. Montera kompressorn spiralfjädern och trycka ihop 2 till 3 inches. Ta bort övre locket genom att skruva det moturs med en spärr och uttag. Avlägsna det övre locket och spiralfjädern. Mät den komprimerade höjden av spolen. Avlägsna spänningen på fjädern och ta bort kompressorn.
5

Montera fjädern kompressorn på nya kortare spiralfjädern och komprimera fjädern tills mätningen från steg 4 har uppnåtts. Placera den nya spolen på fjäderben med den tillplattade änden mot toppen. Återmontera strut stötfångaren, bälgar och övre lock och gänga locket bulten för hand, vrida den medurs. Dra åt muttern till 22 foot-pounds.
6

Lyft staget på plats och gänga de tre muttrarna på den övre locket dubbar, vrida dem medurs för hand. Sätt i de två nedre fästskruvarna i hålen och skruva åt muttrarna för hand, vrida dem medurs tills fingrarna. Montera hjulet och tråd muttrarna på bultarna genom att vrida dem medurs för hand. Dra åt dem tills de kommer i kontakt med hjulet. Upprepa steg 3 till 6 på den andra sidan.
7

Höj domkraften tills bilen är avstängd läktaren. Ta läktarna och sänk domkraften tills hjulen i kontakt med marken. Dra åt muttrarna med 80 foot-pounds. Sänk bilen och ta bort domkraften.
8

Vridmoment övre strut muttrarna till 28 foot-pounds. Dra muttern spjället gaffeln till 47 foot-pounds. Dra åt nypa bulten till 32 foot-pounds. Upprepa detta på båda sidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86314.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.