Hur Jet en förgasare med en kall luftintag

Innan bränsle - insprutning , begagnade fordon förgasare för att blanda luft med bränsle för att skapa förbränning . Förbränningen är vad driver fordonets hjul och utan den bilen inte skulle flytta . Inne i förgasaren är en liten skål där bränslet dumpas . Strålen doserar sedan luft i bränsle där det blandas och skickas till motorn. Liksom dagens moderna fordon , använder förgasaren ett luftintag för att suga in luft i strålen . Använda en kall luftintaget kommer att möjliggöra en mycket tätare bränsle -luft blandning som i sin tur kommer att skapa fler hästkrafter . Saker du behöver
Kall luftintag kit
platt skruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Stäng av fordonet och koppla den negativa batterikabeln från bilens batteri .
2

Ta bort röret lager intaget anslutet till halsen i förgasaren genom att ta bort bultarna på insugningsröret bas med en spärr .
Sida 3

Anslut slangen silikon anslutning till förgasaren halsen och fäst den genom att dra åt slangklämman med en platt skruvmejsel .
4

Anslut kall luftintaget till silikonslang och drag åt den andra slangklämman som ansluter inloppet till silikonslang med skruvmejseln. Anslut den negativa batterikabeln och stäng huven .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86372.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.