Hur man installerar en Jeep Unlimited Hardtop

Jeep Wrangler Unlimited är den första fyra-dörrars Jeep Wrangler i tillvaron. De extra två dörrar tillåter Wrangler agera mer som en familj SUV istället för en strikt off-road truck. Som två dörrar Wranglers kan fyradörrars Wrangler Unlimited har en hardtop installerat på den för att ytterligare skydda passagerarna från elementen och minska vägbruset. Lyfta tunga hardtop tar två personer för att lyfta, men när det är på det är mycket lätt att manövrera. Saker du behöver
Jeep Wrangler Unlimited hardtop
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid Jeep Wrangler Unlimited är motorn och öppnar sin huva. Koppla bort den negativa batterikabeln.
2

Lyft den bakre delen av Jeep Wrangler Unlimted hardtop på den bakre delen av fordonet. Sätt i de sex bultarna i sina brickor och i bulthålen på insidan av hardtop.
3

Placera nylockmuttrar på den andra änden av bultarna som kommer genom hardtop och Wrangler sidostyckena. Dra åt de sex skruvarna med stjärnskruvmejsel.
4

Använd platt skruvmejsel för att dra åt de fyra gängade tappar i kapell av hardtop och placera den på Jeep Wrangler Unlimited cockpit. Placera de gängade bultarna i hålen på Jeep Wrangler Unlimited s roll-bar. Dra åt de fyra tur knoppar på ändarna av de gängade tapparna.
5

Tryck tätningslisten på kanten på bakluckan. Anslut den negativa batterikabeln och stäng Jeep Wrangler Unlimited huva och bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86431.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.