Hur man installerar en Export Bar i en 1964 Ford Ranchero

Ford Ranchero är en bil-baserad pickup som först introducerades som en 1957 modell. Den fordonets front liknar Ford bil av samma epok och delade några delar med andra Ford lastbilar. Den Ranchero byggde på fullstor Ford bil från 1957 till 1959, då Ford Falcon från 1960 till och med 1966. Ford Falcon-plattformen användes också på tidig Mustangs. Falcon, Ranchero och Mustang delar många mekaniska delar, inklusive en eftermarknad export bar. Exporten bar, eller stag, ersätter fabriken kåpa-till-Shock Tower hängslen och stelnar till chassi för bättre rida och hantering. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
spärrnyckel Sida 2 hydrauliska domkrafter (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Leta toppar av stötdämpare på varje sida av motorrummet. Ta bort de båda fästbultarna från toppen av varje stöt med en hylsa och spärrskaft. Låt trycket inne i chock kan det uppväcka förbi chocken fäste.
2

Ta bort de tre fästmuttrarna från stötdämparen fäste med en socket och ratchet. Lyft bygeln rakt upp och över toppen av stötdämparen och lägg den åt sidan.
3

Avlägsna de två fästbultarna från varje fabrik kåpa stag i brandväggen med en hylsa och spärrskaft. Lyft båda hängslen rakt upp och ta bort dem från motorrummet
4

Placera export brace -. Som ersätter fabriken kåpa hängslen - över monteringsnitarna i chock tornen. Säkerställ monteringshålen i export stag passar över monteringsnitarna.
5

Skjut de ursprungliga fästbultar genom monteringshålen i exporten stag nära brandväggen och dra åt dem med fingrarna. Skjut stötdämparinfästning konsoler över varje stötdämpare och rada upp sina monteringshål med monteringsnitarna i chock tornen. Se till att fästena sitter flush på toppen av varje sida av export brace.
6

Byt muttrarna på shock tower monteringstappar på varje sida av motorrummet och dra åt dem med en sockel och ratchet. Dra åt export brace fästskruvar i brandväggen vid denna tid, liksom.
7

Skjut den övre delen av stötdämparen tillbaka så att dess två monteringshål linje med de gängade hålen i toppen av chocken monteringsfästet. Ersätt de ursprungliga bultarna i hålen och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Upprepa för resterande chock. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86458.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.