Hur Shave dörrhandtagen på en '95 Mitsubishi Eclipse

Rakning dörrhandtagen på en '95 Mitsubishi Eclipse eliminerar dörrhandtaget och höljet som omger handtaget. Detta ger en jämn, ren yta som kompletterar de redan mjuka linjer i Eclipse. Rakning dörrhandtagen på en Eclipse eller någon annan bil kräver en del skicklighet i kroppen och svetsningsarbeten. De rakade handtag betyder att dörrarna inte kan öppnas utan att en dörr popper kit, så detta bör köpas och installeras innan handtagen rakat. Saker du behöver
Rakad dörrhandtag kit
Skruvmejslar
Socket Ratchet
ställa
Svetsning maskin
svetsskärm
Svetsning handskar
kall handduk vatten

Grinder
Body filler
180 grit sandpapper
Spray primer
400 grit sandpapper
Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Open luckan och ta bort luckan. Använd en stjärnskruvmejsel för att remve skruvarna från panelen, dra sedan panelen bort från dörren. Koppla loss alla kablar från bakom panelen. Unbolt och avlägsna glaset från fönstret. Unbolt dörrhandtaget med en spärr och 10 mm hylsa. Ta dörrhandtaget och bostäder.
2

Slipa runt yttre dörrhandtag öppning, längs kanterna där dörrhandtag. Slipa ner till plåten så att nya metall kan svetsas. Du kan inte svetsa på toppen av färg, så se till att kanterna är helt nakna färg. Addera 3

Använd plattan metallfyllmedlet, som är anordnad i dörrhandtaget kit, över hålet där dörrhandtag var. Sätt på en svets mask och handskar. Svetsa runt kanterna av plattan, med hjälp av små häftsvetsar åtskilda flera inches isär. Använd en handduk indränkt i kallt vatten för att periodiskt kyla svetsarna så värmen inte varp metallen. Upprepa häftsvetsar runt kanten tills hela sömmen svetsas.
4

Slipa svetsfogen tills den är slät och i jämnhöjd med dörren. Applicera ett lager spackel över sömmen och låt det torka i 30 minuter.
5

Sand filler med 180 sandpapper tills hela området är slät och i jämnhöjd med dörren till Eclipse. Spraya ett tjockt lager primer över hela området. Spraya ett tunt lager primer på insidan av dörren, på baksidan av svetsarna för att skydda den från rost. Låt primern torka i 30 minuter.
6

Sand grundfärgen med 400 grit sandpapper tills den är smidig. Spraya området med tre till fem lager färg, så att varje skikt torka i fem minuter. Avsluta med tre lager av klarlack måla. Vänta minst sex timmar innan du hanterar området. Byt fönsterglas och innerdörr panel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86481.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.