Hur Wire en i hytten Warn Winch Controller

Warn började tillverka fritids vinschar 1959. En vinsch är gjord av en elektriskt driven motor som används för att dra in en ledarkabel. Denna enkla anordning kan användas för att hämta fordon som fastnat i skogen eller på sidan av vägen. Vinschen typiskt styrs av en fjärrkontroll ansluten direkt till vinschen när den behövs. Erfarna off-road förare ofta installera streck-monterad vinsch kontroller för att tillåta dem att styra fordonet medan vinsch fungerar. Saker du behöver
i hytten vinsch kontroll kit
Drill
Buntband
Wrench set
Skruvmejselsats
roterande skärverktyg
Fuse tap
ringkabelskor
Kabelskalare
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats på insidan av fordonet för att montera brytaren. Mount spola den till instrumentpanelen, i mittkonsolen eller i en skräddarsydd fäste. En vanlig plats är under rattstången, spola med streck.
2

bort instrumentpanelen på detta område genom att lossa skruvarna med en skruvmejsel.
3 < p> Lay styrenheten mallen över området och beskriva omkretsen på instrumentbrädan avsnittet med en penna.
4

Skär längs konturen med den roterande skärverktyg.
5

Justera manöverpanelen över hålet och markera monteringshålen på omkretsen med en blyertspenna. Borra de fyra hålen med borrmaskin och en bit med en diameter som är lika med de bultar.
6

Montera kontrollpanelen på instrumentbrädan med hjälp av skruvar och medföljande muttrar.

7

in kablarna som är anslutna till kontrollpanelen i instrumentbrädan och ner i hjulhuset. Montera bort instrumentpanelen tillbaka till sin plats på fordonet.
8

Fäst den svarta kabeln under en skruv som är fäst till ren metall, för att fungera som marken.
9

Kör den röda kabeln till fordonets gruppcentralen och band 1/4 tum av isoleringen från änden. För in den blottade tråden i säkringen kranen och komprimera med tång för att göra anslutningen. Sätt i säkringen kranen i en tom plats.
10

Kör de återstående tre kablar genom brandväggen och in i motorrummet. Det finns typiskt en gummiring som ger en väg genom brandväggen. Kör trådarna längs kroppen av fordonet, mot vinschen monteras på stötfångaren.
11

Ta bort locket på vinschen genom att skruva loss de två skruvarna längst upp /bak.

12

Mark och försiktigt borra ett 1/2-tums hål tråd tillträde i sidan av kroppen av vinschen.
13

Kör tre trådar genom detta hål. Kapa kablarna till rätt längd och skala 1/4 tum av isoleringen från varje av dem. Fäst ringterminaler till slutet av varje genom att sätta in en metalltråd i slutet och komprimera med tången.
14

Anslut den bruna tråden till vinschen s mark, den gröna kabeln till in-styrförbindelsen och den gula ledningen till ut-kontroll anslutning. Fäst varje tråd genom backade bort muttern, glider ringen terminalen över bulten och sätt tillbaka muttern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86483.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.