Hur sänka en C10 Chevy Pickup

Sänkt full storlek lastbilar är en stor hit på egen gata lastbil scen. C10 Chevy lastbilar är en äldre kropp stil, men är stora, fyrkantiga specialbyggda lastbilar som är billiga att köpa. Eftermarknad företag börjar göra fler delar och tillbehör till dessa truckar som de blir mer populärt. Sänkning en C10 Chevy truck är enkel jämfört med vissa andra bilar, eftersom hjulhusen är mycket stora, så lastbilskroppen kan sitta ner utan ändringar plåten inuti hjulhusen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Wrench in
Tänger
Hammer
sprintar
brytjärnet
Sänkt skruvfjädrar
Sänkning block
Sänkt stötdämpare
Visa fler instruktioner
Front End
1

steg på parkeringsbromsen inuti lastbilen att engagera den. Använd en domkraft för att lyfta den främre delen av trucken och placera jack ställning på varje sida av trucken, bakom framdäcken, direkt under ramen hos lastbilen. Sänk lastbilen ned på pallbockar och dra domkraften ut från under lastbilen. Ta bort båda framdäcken med ett däck järn för att ta bort klackarna och ta däcken bort.
2

Lyft kontrollgruppen genom att placera domkraften under det och stöttning upp det bara något. Använd tång för att dra ut sprinten ur den nedre kulleden. Unbolt nedre kulleden från den nedre styrarmen med en 10 mm nyckel. Avlägsna spindeln. Om spindeln inte kommer att röra sig, knacka på det med en hammare tills den lossnar.
3

Sänk domkraften så att spiralfjädern kan tas ut ur spolen fickan. Det kan bändas ut med en spett. Placera den nya sänkta spiralfjädern i spolen fickan.
4

Höj styrarmen uppåt igen så att den nya spiralfjädern passar in i den gamla spiralfjädern plats. Byt spindeln med en ny saxpinne. Kasta den gamla ut. Byt framdäcken och sänk lastbil till marken med domkraften, efter bort domkraften.
Rear End
5

Lyft den bakre delen av lastbilen och plats pallbockar under varje sida, nära de bakre däcken och direkt under ramen. Låt domkraften under bakaxeln av C10 så att axeln lätt hålls upp och de bakre fjädrarna är helt utsträckt.
6

Använd en skiftnyckel för att skruva isär den stora U-bultarna från lastbilen. Ta bort muttern från toppen av stötdämparen och sedan ta bort den nedre U-bult. Gör samma sak för båda sidor av trucken.
7

Höj axeln med domkraften så att axeln är skild från bladfjädern. Skjut en sänkning kvarter ovanpå bladfjädern.
8

Sänk axeln så att fjädrarna åter ut helt. Byt ut U-bultarna och montera de nya stötdämparna. Gör detta för båda sidor av lastbilen. Sänk lastbilen ner till marken och testa den nya sänkt fjädring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86516.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.