Hur man bygger en bil Console

Många bilar har inte mittkonsoll i dem, medan många konsoler i äldre bilar blir inaktuella. Med väsentliga delar och tillbehör i bilens mittkonsol gör daglig körning mer bekväm. Bygga en konsol själv tjänar dina behov, oavsett om det innehåller högtalare, mugghållare, TV-monitorer eller andra tillbehör. Det kan ta flera timmar att bygga en bil konsol, beroende på mängden av tillbehör som används och detaljer. Saker du behöver
skumblocken
raspa Tool Review Vass kniv
Limpistol
Limstavar
Roll Resin
av fleece material
600 - och 800 - slippapper
Pensel
fiberglasmatta
Visa fler instruktioner
1

Använd skumblocken som basen av konsolen. Använd raspande verktyg, kniv och sandpapper för att forma blocken i konsolen du vill. Ett stort block kan användas, eller flera block kan limmas ihop med en limpistol för att göra en stor eller annorlunda formade konsolen.
2

Använd kniven för att skära ut alla hål för mugghållare eller andra tillbehör som kommer att läggas till senare. Har tillbehören finns att mäta för att se till att de passar in i hålen du skär. Rasp eller använda sandpapper på alla kanter som måste avrundas i stället för kor.
3

Linda fleece materialet över hela konsolen, att se varje del av konsolen är täckt. Slå in konsolen så att ullen ändar når nedanför den nedre kanten av skumblocket. Fäst fleece med en limpistol.
4

Använd en pensel för att belägga fleece i harts. Applicera hartset tills ullen är blötläggning. Låt det torka i flera timmar.
5

Applicera glasfibermatta eller spray-on glasfiber skärvor till hartset. Täck hela konsolen så att endast glasfiber är synlig. Låt det torka i tre eller fyra timmar.
6

Slipa ytan av de torkade glasfiber med 600-slippapper för att jämna grov textur av glasfiber. Sand hela konsolen igen med 800-slippapper. Denna high-slippapper jämnar ytan; Konsolen är redo att målas eller täckas med tyg material
7

Spray konsolen med fyra till sex lager av sprayfärg och sedan tre till fem lager av. klarlack färg för en komplett finish. Om du hellre vill täcka det i tyg, använd starka spraylim, som kommer i en sprayburk, för att täcka konsolen. Låt limmet torka i fem minuter och sedan täcka den med tyg, jämna ut rynkor med händerna. Se till att förlänga tyget till undersidan av konsolen så det gör inte skala upp efter att ha installerats i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86543.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.