Hur man lägger cj7 Speglar på en TJ Wrangler

När Willys släppte den första CJ 1944, markerade det födelsen av den moderna dagen Jeep Wrangler. Den CJ7 släpptes senare på 1970-talet och varade i nästan tjugo år på marknaden innan Wrangler släpptes. 1997 års version av Jeep Wrangler kallades Jeep TJ och såg liknande CJ7 av gamla. För dem som vill känna lite nostalgi, kan du ansluta faktiskt cj7 s sidospeglar till TJ. Saker du behöver
Borrmaskin
13/64-inch borr
1/4-20 knacka lite
4 1/2-tums x 1/4-20-inch rostfritt stål lock skruvar
Star insexnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Wrangler motor och använda stjärnan Allen skiftnyckel för att ta bort de tre skruvarna på sockeln varje Wrangler spegel för att ta bort dem från Wrangler.
2

Placera CJ fästena mot Wrangler spegel fästen och använda en skruvmejsel för att göra ett märke på Wrangler där varje CJ monteringshål behöver borras ut. Addera 3

Använd 13/64-inch borr för att borra upp monteringshålen på Wrangler och använda en 1/4-20 knacka lite för att peka på borrhålet. Detta gör att skruven sitta under monteringsytan.
4

Placera CJ fästen på Wrangler och dra åt 1/2-tums x 1/4-20-inch rostfria skruvarna att säkra fästena till Wrangler.
5

Skjut spegelarmen med spegel fäst i hållaren anslutningspunkt och dra åt dess anslutning bult med Ratchet och Hylsnyckelsats. Upprepa detta för den andra spegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86547.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.