Hur man installerar My Tekonsha sändebud

Den Tekonsha Envoy är en elektronisk broms kontrollenhet avsedd att hjälpa förare att hantera den bromskraft av en släpvagn är elektriskt bromssystem inifrån hytten. Men i för att regulatorn att korrekt arbete det måste vara säkert monterad på bogsera fordonets instrumentbräda. Även om processen är inte svårt, det kräver lite tålamod och planering på den del av installatören för att garantera rätt funktion och tillförlitlig trailer bromskraft. Saker du behöver
Tekonsha Envoy broms controller
bogsera fordon
Monteringsfäste
Skruvmejsel
Drill
1/16-inch borr Billiga 3 # 6 3/8- tums skruvar
Visa fler instruktioner
Dash Mount med Montering Ball
1

Hitta en stadig plats på instrumentbrädan att montera Tekonsha sändebud. För att fungera korrekt, måste regulatorn placeras med baksidan av enheten mot framsidan av fordonet och inte kopplas till några rörliga delar av instrumentbrädan, såsom aska facket.
2

Secure en bit dubbelhäftande tejp på undersidan av bollen fästet. Tillfälligt placera montering bollen i den valda streck plats med hjälp av den motsatta sidan av bandet. Addera 3

Drill tre 1/16-inch diameter hål genom att använda bollen fästet som en mall. Sätt tre nummer 6 3/8-tums skruvar i förborrade hål för att fästa fästet på plats permanent.
4

Placera fästskruven, medföljer sändebud controller, genom botten av Sändebudet fall. Fäst runda skum packningen till toppen av styrenheten och fäst sändebud styrenheten till bollen monteringsfästet genom införing av fästskruven. Vrid styrenheten tills den är vänd direkt framåt och ligger på en nivå vinkel. Dra åt fästskruven när regulatorn är i önskad position.
Traditionell konsol Mount
5

Välj en säker plats på instrumentbrädan och montera fästet på plats. Vanligtvis kommer bracket fästen placeras på instrumentbrädan ovanför gaspedalen där de lätt kan nås under körning.
6

Slip sändebud i fästet fästet och sätt en # 6 3/8-tums skruv genom ankaret hålen på varje sida av konsolen.
7

Flytta styrenheten Envoy bromsen uppåt och nedåt tills den är belägen på en nivå position och snug skruvarna på plats. När regulatorn har slutmonterats, parkera dragfordonet och släpet på en plan yta för att justera nivågivaren genom att vrida på nivån ratten tills lysdioden lyser display ljusgrönt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86552.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.