Hur man installerar ett Bestop Skin Cover på en Jeep

Bestop är ett företag som specialiserat sig på eftermarknaden vinyl och glasfiber lock för fordon, särskilt jeepar. Den Bestop Supertop ersättare hud är en mjuk, vinyl topp med klara plastfönster som installeras i hålen fabriken bult för att ge ett skydd mot elementen. Dessa toppar är bra på sommaren eftersom de ger skugga samtidigt tillåta användaren att känna vinden. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Placera överst på fordonet. Framsidan av toppen bör ligga mot främre regn kanal vindruteramen. Det finns en plastremsa som ska glida in i vindrutan hållaren för att hålla huden på plats. Vindrutan hållaren löper hela längden av vindrutan.
2

Lokalisera sex tryckknappar i den bakre delen av taket linje på insidan av toppen. Det finns sex snaps som skulle rada upp från den bakre bågen stöd. Detta stöd ger en skena som håller upp den bakre delen av suffletten.
3

in de plastremsor vid bakre hörn topp i bältet skenor på baksidan av Jeep. Dessa remsor är svarta och sys till toppen. Det finns en plastremsa för armering sytts in i hörnet av den övre, utöver plastremsan. Dessa svarta remsor passar i skenorna precis som plastremsor i steg 1.
4

Lyft den bakre bågen på plats på främre båge. Den främre båge har en konsol inbyggd i sidan som stödjer och fäster till den bakre bågen. Det finns fyra flikar där toppen kan fästas. Som toppen lossnar eller sträcker i solen, kommer du att kunna flytta den bakre bågen uppåt till en högre flik.
5

Montera fönster och dörrar på samma sätt som du har installerat toppen om de ingår med din topp. Den Bestop Supertop Skin omfattar inte dörrar, men de kan beställas mot en extra kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86589.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.