Hur man installerar ett anti Sway Bar på en LT-R450

Yamaha LT-R450 är en UTV som är utformad för att gå off road och bära flera personer. För att göra det mer bekvämt, är ett alternativ att installera ett anti krängningshämmare på fordonet, vilket gör att du kan ta hörn snabbare, och få en bättre körkänsla samt. För att göra detta måste du installera en anpassad krängningshämmare, vilket tar ungefär en timme att göra ordentligt. Saker du behöver
Hex-head hylssats
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
krängningshämmare kit
Visa mer instruktioner
1

Park LT-R450 på en plan yta. Unbolt bakre bulten på övre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera krängningshämmaren fästet med bult lager bak med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera krängningshämmaren ur satsen genom de övre fästena och löst skruva dem på plats med 3/8-tums Ratchet och en hex-head socket.
2

Trä länkhuvuden ur satsen i de krängningshämmare end länkstänger med dina händer, vilket gör att det finns en låskolv på stången slutet innan det är installerat på slutet länken.
3

Installera torsionsarmarna på krängningshämmaren med händerna. Löst installera vingla länkarna stångände till slutet av torsionsarmen med hårdvaran ur satsen, hex-head socket, och en 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Unbolt lägre chock mount från chocken med 3/8-tums Ratchet och uttag, installera sedan slutet länken i det nedre chock mount med hårdvaran ur satsen, 3/8-tums Ratchet och uttag och en hex-head socket.
5

Dra upp alla monteringsverktyg med 3/8-tums Ratchet och uttag, ett hex-head socket och en skiftnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86590.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.