Hur få extra hästkrafter Av 350

Öka hästkrafter av Chevrolets 350 motorn har varit ett projekt tas av åkare, anpassade bilentusiaster och entusiaster RV eftersom motorn introducerades. Luft, bränsle och avgaser ingår samtliga i ökande kraften i 350, som att öka var och en av dessa har effekten att förbättra den totala hästkrafter. Till exempel, om du matar motorn mer bränsle och luft, skapar det en hetare gnista, ökad hästkrafter. Förbättra avgasflödet och ge överskottet avgaserna en snabbare väg ut ur motorn sätter mindre stress på motorn, gör det möjligt att arbeta mer effektivt. Saker du behöver
kick-flow fyra-FAT förgasare
Högpresterande luft-renare montering
Eftermarknad prestanda headers
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorhuven och ta bort lager luft-renare montering. Detta åstadkommes genom att avlägsna vingmuttern på toppen av luftrenaren, sedan dra hela enheten bort av förgasaren. Avlägsna gasreglaget länkage och bränsleledningen från beståndet förgasaren, sedan
2

skruva isär förgasaren från insuget och ta bort den från motorn. Byt lager förgasaren med den nya fyra-fat enhet, montera den på samma sätt som den gamla förgasaren var monterad. Du kan använda samma bultar för den nya förgasaren.
3

Montera bränsleledningen till förgasaren, anslut sedan gasreglaget kopplingen. Installera den nya högpresterande luft-renare montering ovanpå förgasaren, dra åt vingmuttern för att säkra det på plats.
4

skruva isär stock rubriker från avgassystemet Fäste, sedan Unbolt sidhuvudet fläns från motorblocket. De lager rubrikerna kommer lyfta bort från blocket genom toppen av de flesta motorrum. Inspektera header packning för sprickor eller skevhet, och byt ut den vid behov. Om eftermarknaden rubriker inkluderade en ny header packning, använder den nya packningen.
5

Bolt de nya rubriker på plats på motorblocket, kom ihåg att använda packningen, innan åtdragning avgas bultar. Skruva fast flänsen header utlopp till avgasfläns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86619.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.