Hur man installerar ett Wolo Air Horn

Wolo Manufacturing Company har gjort eftermarknaden bil tillbehör sedan 1965. De erbjuder ett brett sortiment av lufthornen för allt från motorcyklar och bilar till stora kommersiella och utryckningsfordon. För bilar, de flesta modeller använder en separat kompressor och två plast eller krom trumpeter. Installationen är inte svårt, särskilt om du installerar luft horn för att ersätta din befintliga horn. Saker du behöver
Wolo air horn kit
Borrmaskin med bitar
Avbitare
Tänger
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Hitta bilens signalhorn under huven. Om hornet är i en torr plats borta från överskott motorns värme, kan du ta bort den och montera air horn kompressorn där. Om inte, hitta en bättre plats nära de kablar som leder till horn. Borra ett 3/16-inch hål i fordonets ram och montera kompressorn vertikalt med bult, mutter och låsbricka tillhandahålls.
2

Koppla bort tråden eller trådarna som leder till den gamla hornet. Om det finns två trådar, bifoga dem till de två terminalerna på kompressorn. Om det bara finns en tråd, bifoga det till den positiva polen på kompressorn.
3

Hitta en plats för Horns trumpeter nära kompressorn. Borra ett 1/4-tums hål för varje trumpet. Montera dem nedåt för att förhindra att vatten tränger in dem. Säkra trumpeterna med bultar, låsbrickor och som muttrar.
4

Skär plast luftslang medföljer satsen i tre stycken av lämplig längd och använd den medföljande "Y" för att ansluta både trumpeter till luftutsläppet på kompressorn.
5

Testa luft horn. Om kompressorn går, men hornen inte låter, vända de två ledningarna från kompressorn för att korrigera polariteten. När hornet fungerar korrekt, säkra alla kablar och slangar för att avsluta jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86649.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.