Hur man installerar ett Cowl Scoop på en Steel Hood

En kåpa scoop kan lägga till en anpassad utseende till ditt fordon och finns i en mängd olika mönster och former. Kåpa skopor för en ståltratt kan vara av metall, plast eller glasfiber. Du kan installera huven scoop själv för att spara pengar. Mest kåpa scoop installationer kräver användning av några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Cowl scoop
Marker
Drill
Borr satt
Jigsaw
Metal
Sticksågsblad Nitar
nitpistol
Show Fler Instruktioner
1

Placera huven scoop på önskad plats på ståltratt. Spåra konturerna av huven scoop med markören för att göra ett mönster.
2

Placera en 3/8 tum metall borr i borren. Borra ett hål ungefär en tum innanför den markerade huven scoop kontur. Addera 3

Placera ett stålblad i pusslet. Placera sticksågen innanför 3/8 tums hål. Skär ut en öppning i huven med sticksåg. Bo ungefär en tum insidan av kåpan scoop mönster.
4

Placera en borrkronan i borrmaskin. Följ tillverkarens rekommendationer för korrekt borrstorlek för nitar. Den borrstorlek måste matcha niten storlek.
5

Håll kåpa scoop stadigt på plats. Borra hål ungefär var fyra inches längs flänsen på kåpan scoop för nitar. Space hålen jämnt.
6

Infoga en nit i nitpistol. Placera niten in i ett av de borrade hålen. Kläm ihop handtaget på niten pistolen tills den dyker niten på plats. Upprepa denna process på resten av hålen i kåpan fläns för att fästa den till huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86672.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.