Hur man installerar en 2007 TDI Boost Gauge

En boost mätare i ett fordon visar hur mycket lufttryck eller laddtryck söks till motorn. Eftersom detta tryck kan direkt påverka motorns prestanda, många auto entusiaster föredrar att lägga en spårvidd till sina fordon. Den laddtryck avläsning erhålles från motorns insugningsrör. Därför måste lufttrycket vid denna punkt nås. Det finns många eftermarknaden mätare som är kompatibla med din 2007 TDI. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Boost Socket mätare
satt
4mm T-koppling
4mm spår slang
fäste
Visa fler instruktioner

1

Ta bort kabeln från den negativa polen på batteriet för att undvika elektriska stötar.
2

Ta bort motorkåpan genom att ta bort oljestickan, dammsugarslangen, och de två muttrar som håller motorkåpan på plats. Mätstickan drar ut för hand. Lossa klämman på vakuumslangen med en platt skruvmejsel innan du drar ut den. Ersätt oljestickan omedelbart efter borttagning motorhuven för att hålla smuts och skräp kommer in i oljetanken.
3

Dra tryckslangen bort av insugningsröret. Dra tillbaka klämman som fäster slangen till grenröret porten.
4

Använd en T-kontakt för att ansluta tryckslangen tillbaka till grenröret. Anslut extra port till 4-mm slang som följde med mätaren kit.
5

Led 4-mm slangen från grenröret till hytten på fordonet. Det är en tillgång hål på passagerarsidan foten väl.
6

Montera mätaren till önskad plats på instrumentbrädan via den medföljande fäste. Det bör vara lätt synlig under körning. Montering på vindrutan med den medföljande sugkoppen är ett annat vanligt alternativ.
7

Led 4-mm slang på baksidan av mätaren och koppla in den. Du kan dölja slangen bakom instrumentbrädan paneler eller central konsol. Det beror på var du slutligen väljer att placera mätaren.
8

Ta ur oljestickan att byta motorkåpan. Rada upp motorkåpan, fäst det med de två muttrarna, och sedan byta ut oljestickan.
9

tillbaka vakuumslangen och dra åt klämman ordentligt med en platt skruvmejsel.

10

Sätt tillbaka kabeln till den negativa polen på batteriet. Testa mätaren för att se till att den fungerar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86685.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.