Volt LED ljus kit Instruktioner

En 12-volts LED-ljus kit installeras på insidan eller utsidan av din bil kräver en anslutning till batteriet och vrida på LED-lampor på och stänga kräver användning av en vippströmbrytare. Den LED-ljus kit kommer också att behöva en in-line säkring för att skydda LED. Installera en LED-ljus kit i din bil är inte svårt, förutsatt att de rätta åtgärderna vidtas. Saker du behöver
LED-ljus kit med in-line säkring
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen och ställa in stödskenan. Demontera bulten för att fästa den negativa batterikabeln till batteriet terminalen med skiftnyckel. Ta batterikabeln från batteripolen.
2

Bestäm var du vill montera LED-ljus på insidan eller utsidan av fordonet. Detta steg är viktigt för beräkningen av tråd att använda.
3

Skär den röda power ledningen på LED-ljus kit med avbitare. Fäst ena änden av strömkabeln till en skruvplint på vippströmbrytare med skruvmejseln. Fäst den andra änden av strömkabeln till den andra skruvplint.
4

Hitta ett befintligt hål i brandväggen av fordonet. Om ett hål inte kan hittas, måste du göra en med borrmaskin. Sätt i strömkabeln i hålet.
5

Anslut jordledningen från LED ljus kit till en metall skruv med skruvmejseln. En skruv kan hittas under instrumentbrädan eller på ramen i motorrummet.
6

Kör strömkabeln till bilbatteriet. Ta bort skruven i änden av den positiva batterikabeln med skiftnyckel. Placera metall slinga i änden av strömkabeln över bulten i änden av batterikabeln. Dra åt bulten för hand och sedan fast den ordentligt med nyckeln.
7

Placera den negativa batterikabeln tillbaka på batteripolen och dra åt den med nyckeln. Starta bilen och använd vippströmbrytare att aktivera LED-ljuset på och av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86710.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.