Hur man uppgraderar en bilantenn

Uppgradera din antenn till en mer kraftfull modell är ett bra sätt att öka signal mottagningen, eller plocka upp stationer som du inte kunde komma med din fabrik antenn. Dessutom kommer antenner korrodera med tiden, särskilt om du bor nära havet med salta havsbrisen. I Seaside områden, kan antenner korrodera i så lite som fyra år. Beroende på bilens huvudenhet, ytterligare delar, t.ex. antennen adaptrar kan behövas. Saker du behöver
Drill Wrench
(tillval) katalog Antenn koaxialkabel adapter
Visa fler instruktioner
1 tillgång

Gain på undersidan av din ursprungliga antennens bas. Om din antenn är på framsidan av din bil, kommer du titta under din huv. Om det ligger i den bakre delen av bilen, kommer du troligtvis hitta den under bålen.
2

Koppla antennen koaxialkabel från basen av antennen där den ansluts i.

3

Lossa och ta bort muttern i botten av antennen med en skiftnyckel.
4

Ta bort den gamla antennen.
5

Bestäm var du vill placera din antenn. Det är mest praktiskt att placera din nya antennen där den gamla var tidigare. Om du väljer att göra detta, se till att det inte finns någon rost på sockeln. Om du vill välja en ny plats, måste du borra ett hål i kroppen av ditt fordon.
6

Montera din nya antennen genom att dirigera basen genom antennen hålet och säkra muttern på undersidan med en skiftnyckel.
7

Anslut den gamla antennen koaxialkabel till basen av din nya antenn. Beroende på din huvudenhet, kan en antenn adapter krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86715.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.