Hur man ansluter släpvagnsbromsar för 2006 Chevorlet 1500 HD

A 2006 Chevrolet Silverado 1500 HD kan dra en släpvagn när den är utrustad med rätt skumt. Efter ramleden och släpvagnskablage är anslutna, är nästa steg att göra bogsering processen enklare att installera en styrenhet trailer broms. Dessa styrenheter kan du justera dra av trailerns elektriska bromssystem från hytten, vilket gör bogsering säkrare. Installera bromsstyrning tar cirka 30 minuter. Saker du behöver
Brake controller kit
Phillips skruvmejsel
självgängande skruvar
Drill
buntband
Visa fler instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr och titta på brandväggen i lastbilen, precis bakom den akuta bromspedalen. Lokalisera den svarta elektriska kopplingsdosan på brandväggen. Ta bort plasten skruven som håller locket på plats, dra sedan locket från lådan.
2

Leta trailern uttaget broms sele på den elektriska kopplingsdosan, som är i det övre vänstra hörnet av rutan . Koppla in bromsen styrenheten kabelnät.
3

Placera dig själv i förarsätet och hitta en monteringsbygel plats för broms controller som är bekväm för din sittplats och tillgängliga för on-the-fly justeringar medan bogsering. Montera fästet för bromsen styrenheten till instrumentbrädan med borrmaskin och självgängande skruvar.
4

Anslut änden av bromsen regulatorns kabelhärvan på baksidan av bromsen styrenheten. Dra alla lösa trådar som kan vara närvarande upp under instrumentbrädan och fäst dem på plats med buntband. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86720.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.