Hur installerar jag Dodge Ram 1500 Tak Lights?

Tak lampor kan förbättra utseendet på din lastbil och göra det sticker ut i mörkret. Lastbilar med takfönster har en viss aura, som de reser på motorvägen på natten. Tak lampor kan göra din Dodge Ram 1500 ser mer tunga, som en 2500 eller 3500. Dessa lampor är bara en kosmetisk förbättring med någon funktionell fördel. Saker du behöver
Taklucka (5) katalog 10 skruvar och brickor av gummi
Wet-radera markör
Skruvdragare
Borrar - 1/8-tums och 1/4- eller 3/8-tums
Phillips bit
Kabelskalare och CRIMPER
DC voltmeter
måttband och rak linjal
Skruvmejslar
10-mm hylsa
T20 Torx och T50 Torx
eltejp
Tvinnad LV tråd (minst 20 amp) katalog Lödning verktyg och kontakter
Trappstege
Visa fler instruktioner
1

Koppla batteriets minuskabel. Ta bort den främre föraren och pelare passagerare. Ta föraren och visir passagerare. Ta det överliggande display och lampor på taket på lastbilen framför backspegeln. Ta bort dörrstolpen och säkerhetsbältet bult. Headliner kan nu dras ned för att exponera taket på lastbilen. Sex inches
2

Mät från vindrutan på förarsidan och passagerarsidan och markera taket med en våt-radera markör. Kör ett måttband över bredden av taket på denna si-tum märke bakom vindrutan. Kör en annan måttband över taket från den punkt där dörren möter taket. Stäng måttband i dörren för att hålla dem på plats.
3

Mät placeringen av varje ljus och märka sina platser med våta radera markör. Det finns fem lampor. De två på ytterkanterna kommer att placeras lite längre tillbaka och de tre mittersta lamporna kommer att vara centrerad på taket på lastbilen. Det bör finnas factory hål som redan finns på insidan av taket för installation av takfönster. Du kan också välja att använda dem som din guide till att placera lamporna.
4

Ställ ljuset ner på de våta linjerna radera markör du gjort på taket. Använd en skruvmejsel för att göra en repa genom hålet i armatur för att markera var att borra hål i taket. Mät två inches från den bakre skruvhålet scratch och göra en annan repa. Detta kommer att vara tråden hålet. Borra med en 1/8-tums borr för lätta skruvhålen. Borra med 1/4-tums bit för tråd hålen.
5

Kör ledningarna genom hålen du just borrade. Sätt en generös mängd av vattentät silikon på varje hål du borrat, insidan och utsidan av fordonet. Fäst varje ljus med skruvar och brickor ur satsen efter Fogmassan appliceras. Var försiktig så att inte för hårt.
6

Använd en voltmeter för att avgöra vilken tråd är makten att din hytt lampor från fabriken sele monterad på passagerarsidan pelaren. Anslut kablarna till fabriken sele. Sätt tillbaka headliner, bilbälte bult, overhead display och förare och visir passagerare och pelare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86721.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.