Installera Broms Controllers på en Dodge 1500

Dodge RAM 1500 lastbil är väl utrustat för att dra en släpvagn, i synnerhet när en fiberkabel paket installerade. Problemet ligger i att bära laster som är nära lastbilens kapacitet eftersom de kan vara svåra att kontrollera. Ett sätt att lösa detta problem är att installera en bromsstyrning på lastbilen. Detta gör att du kan styra bromsarna på din elektrisk broms utrustad trailer, vilket gör att stoppa Dodge och släpet lättare och säkrare. Installationen tar cirka 30 minuter att utföra. Saker du behöver
Broms controller kit
Buntband
Drill
plåtskruv
Visa mer Instruktioner
1

Öppna förardörren och sitta i sätet. Hitta en plats till vänster eller höger om ratten för att montera bromsen controller, vilket gör att den är ur vägen för allt som kan störa din körning. Montera fästet till broms controller på instrumentbrädan med hjälp av självgängande skruvar och borra.
2

Titta under instrumentbrädan och lokalisera bogsera paketet porten. Hitta den vita kopplingsdosan mellan akuta bromspedalen och bromspedalen, och hitta den blå porten är monterad på toppen av lådan. Detta är den bogsera paketet porten.
3

Anslut selen från broms controller kit i den blå porten med händerna. Kör den andra änden av selen upp in i baksidan av bromsstyrningen. Montera bromsstyrning i fästet med Phillips-skruvmejsel, sedan städa upp alla lösa ledningar med hjälp av buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86729.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.